Sestra nestale Ive Balog preklinje za pomoć! "Jedan momak je video poslednji dok je izlazila iz vode, molim da nam se javi"

26.08.2023

17:40

0

Autor: M. Vu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o njenom nestanku, molimo vas da odmah kontaktirate Ivina sestra Martina na broj telefona 069/733-473

Sestra nestale Ive Balog preklinje za pomoć! "Jedan momak je video poslednji dok je izlazila iz vode, molim da nam se javi"
Iva Balog - Copyright Foto: Privatna arhiva

Porodica mlade Novosađanke Ive Balog (27) je u očaju nakon što je Iva nestala jutros oko četiri sata na plaži Ofiricar sa sremske strane Dunava. Apel porodice je upućen svim sugrađanima, poznanicima i prijateljima da im pomognu u potrazi za njom.

Ivina rođena sestra Martina je podelila svoju zabrinutost i istakla da mole sve osobama koje su sinoć bile na žurci na Oficircu da im se jave ukoliko su videli Ivu ili imaju bilo kakve informacije o njenom nestanku.

Postoje saznanja da je jedan mladić razgovarao sa Ivinom nakon što je izašla iz vode. Očajnički mole tog mladića da im se obrati kako bi podelio sve što zna.

-  Imamo saznanja da je jedan momak ispričao da je video da je Iva izašla iz vode i da je sa njom razgovarao - prenosi nam svoja saznanja sestra Martina. - Navodno mu je rekla  da  je 1996. godište, i da ga je onda gađala kamenčićima. Molimo tog mladića koji je razgovarao sa mojom sestrom, da nam se javi - potvrdila je Martina za naš portal.

Porodica takođe apeluje i na sve ljude koji poseduju čamce da dođu na Oficirac i pridruže se potrazi za Ivom.

Novosadska policija je već reagovala na prijavu i uputila se na plažu, a ronioci Žandarmerije su takođe uključeni u potragu za nestalom devojkom.

Foto: Privatna arhiva
 

Iva Balog je poslednji put viđena kako se kupa u reci na plaži Ofiricar, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o njenom nestanku, molimo vas da odmah kontaktirate Ivina sestra Martina na broj telefona 069/733-473 ili broj telefona policije 192.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike