Ispitan mladić koji je video Ivu Balog pre nego što je nestala: Sestra kaže da su podignuti dronovi, ali i da su kontaktirali sa astrologom

27.08.2023

18:15

0

Prema informacijama koje je Ivina sestra podelila na društvenim mrežama, ona je poslednji put viđena da se kupa u reci na "Oficircu"

Ispitan mladić koji je video Ivu Balog pre nego što je nestala: Sestra kaže da su podignuti dronovi, ali i da su kontaktirali sa astrologom
Iva Balog - Copyright Printskrin/facebook

Potraga za nestalom Novosađankom Ivom Balog (27) i dalje traje, a porodica ne prestaje s naporima da je pronađe. Iva je nestala oko četiri sata popodne 26. avgusta na plaži "Oficirac" sa sremske strane Dunava. Martina, njena sestra, izjavila je da potraga još uvek nije dala rezultate, te da su oni već dva dana prisutni pored Dunava očekujući nove informacije.

Martina je otkrila da je i momak koji je navodno video Ivu u Partizankoj ulici ispitan, ali da oni nisu obavešteni o tome šta je on rekao niti da li postoje neki novi tragovi.

Foto: Privatna arhiva
 

Članovi porodice su stupili u kontakt s policijom i aktivirali dronove, a takođe su se obratili i Gorskoj službi spasavanja i pripadnicima civilne zaštite kako bi dobili dodatnu pomoć u potrazi.
 

Martina je izrazila očaj i podelila da su čak kontaktirali i sa astrologom, u nadi da će doći do korisnih informacija.

Da podsetimo, novosadskoj policiji je 26. avgusta prijavljeno da je Iva Balog nestala oko četiri sata na plaži "Oficirac" sa sremske strane Dunava. Porodica moli sugrađene, poznanike i prijatelje da im pomognu u potrazi.

Prema informacijama koje je Ivina sestra podelila na društvenim mrežama, ona je poslednji put viđena da se kupa u reci na "Oficircu" i posle toga joj se gubi svaki trag.

Ivina porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o njoj da se jave na Martinin broj telefona 069/733-473 ili na broj telefona policije 192.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike