Brat nestale Novosađanke otkrio nove detalje: Da li je Iva otišla sa Afroamerikancima sa žurke?

27.08.2023

13:21

0

"Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo", kaže Ivin brat David

Brat nestale Novosađanke otkrio nove detalje: Da li je Iva otišla sa Afroamerikancima sa žurke?
Iva Balog - Copyright Foto: Privatna arhiva

Porodica nestale Ive Balog od jutros nastavlja potragu za njom i krenuli su od Oficirske plaže u Petrovaradinu, gde je devojka poslednji put viđena, juče u 4 sata ujutru. Brat nestale Novosađanke Ive Balog, David kaže kako imaju novu informaciju.

- Javila mi se jedna devojka koja mi je rekla da su na toj žurci bila dva Afroamerikanca koja su bila jako napadna prema devojkama, pa i prema mojoj sestri i njenoj drugarici. Ne znam da li je Iva otišla sa nekim od njih - priča mladić.

Kaže i da bi im mnogo značilo kada bi mogli da pogledaju snimak kamera na Žeželjevom mostu, kako bi videli da je Iva u nekim kolima prešla most, kao i snimke kamera u Partizanskoj ulici.

David kaže kako je sestrina drugarica nazvala juče ujutru čim je nestala, te da je on za manje od 20 minuta bio na Oficircu. Od tada je aktivan u potrazi sa sestrom. Nada se da će moći da dođe do snimaka sa kamera, kada bi identifikovao momke za koje sumnja da su u vezi sa nestankom njegove sestre.

Porodica moli da se što više ljudi prilljuči potrazi za nestalom Ivom.

Printskrin/facebook
Iva Balog

Podsetimo, Ivina rođena sestra Martina, juče je izjavila da se Iva pre dva dana vratila sa kruzera gde je dugo radila i taman joj je ova žurka bila prilika da se vidi sa prijateljima i da se sa njima druži i lepo provede.

- Čuli smo da je sa drugaricom sedela u vodi na plaži. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubi trag. Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina tako da molimo ta četiri momka da se jave policiji na 192 - kaže Ivina sestra Marina za Blic.

Policija i ronioci Žandarmerije pretražili su teren, a i porodica, rođaci i prijatelji dali su se u potragu.

- Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo. Zbog nepristupačnog terena desnu obalu Dunava pretraživali smo čamcima, a peške smo se zavlačili među granje i šipražje koliko smo mogli i tako sve do Sremskih Karlovaca, ali je nismo našli. Molimo sve koji su raspoloženi da dođu što pre na "Oficirac" i da nam pomognu u potrazi za Ivom - poručila je Ivina sestra Martina.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike