Uzbuna zbog Ane Volš: Pet ekipa istražitelja kod tržnog centra traži telo (VIDEO)

23.08.2023

17:15

0

Autor: 24sedam

Obnovljena potraga za telom nestale Beograđanke

Uzbuna zbog Ane Volš: Pet ekipa istražitelja kod tržnog centra traži telo (VIDEO)
Copyright Profimedia/Google map/Instagram

Istražitelji su danas obnovili potragu za telom Ane Volš, nestale majke troje dece iz Kohaseta u Masačusetsu, kada je policija došla na Pibodi, saopštili su tužioci.

Oblast pretrage je šuma pored auto-puta, tačnije između Interstate 95 i tržnog centra u ulici Burbon. To područje je manje od jedne milje udaljeno od stanice za transfer gde je u januaru pronađeno nekoliko predmeta povezanih sa slučajem, uključujući testeru za metal i tepih sa krvlju. Te stvari su DNK testovima povezane sa Anom Volš. 

- Specijalni tim za hitne slučajeve državne policije Masačusetsa, koji vodi novu potragu za telom, nije pronašao ništa novo - saopštilo je Okružno tužilaštvo Norfolk.

 

 

Nova potraga je pokrenuta pošto su dve osobe iz Pibodija, koje nisu povezane sa Brajanom, kontaktirale sa istražiteljima tvrdeći da bi to područje moglo biti interesantno za njih.

Suđenje Volšu (48), optuženom da je u novogodišnjoj noći ubio Anu (39), odloženo je danas za 2. novembar. Tužioca su najavili da za dve nedelje stižu DNK veštačenja iz nezavisne laboratorije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike