Detalji zverstva u Ripnju: Ovako je iskasapljena Nevena

17.08.2023

13:49

0

Autor: 24sedam

Sud potvrdio optužnicu protiv monstruma

Detalji zverstva u Ripnju: Ovako je iskasapljena Nevena
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je rešenje beogradskog Višeg suda o potvrđivanju optužnice protiv Stojana Ilića (37) zbog sumnje da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku Nevenu P, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Ovom odlukom rešenje o potvrđivanju optužnice postalo je pravosnažno, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu, koji treba uskoro da zakaže pripremno ročište u ovom postupku.

Više javno tužilaštvo u Beogradu Ilića tereti za teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. On je 10. aprila oko 14.30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom devojčice u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat otišao u prodavnicu, Ilić je odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja. Nakon što je izašla iz vozila Ilić je počeo da je vuče i skida. Dok se ona opirala, počeo je da je smrtonosne ubode nožem u telo, vrat i ruke.

Posle zločina osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem izbo njenu majku, babu i ujaka. Nakon toga je izašao iz kuće i pobegao, ali je ubrzo uhapšen.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike