Silovana i ubijena Nevena napunila 16 godina pre samo 12 dana: Posle zločina i ubadanja članova njene familije Stojan otišao u kafanu!

10.04.2023

22:56

0

Stojan Ilić osumnjičen da je Neveni P. (16) naneo više uboda nožem po vratu, grudima i stomaku

Silovana i ubijena Nevena napunila 16 godina pre samo 12 dana: Posle zločina i ubadanja članova njene familije Stojan otišao u kafanu!
Ubistvo u Ripnju - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Meštane Ripnja, ali i čitavu Srbiju, šokiralo je monstruozno silovanje i ubistvo Nevene P. (16) danas u ovom voždovačkom naselju u Beogradu. Devojčica je, pre samo 12 dana proslavila 16. rođendan, koji je bio 29. marta. Njeno telo danas je nađeno na oko kilometar od kuće u kojoj je živela sa porodicom i članovima familije u delu zvanom Žuto brdo.

Prema prvim rezultatima istrage, Stojan Ilić je devojčicu navodno silovao, a zatim joj je naneo smrtonosne povrede nožem po vratu, grudima i stomaku. On se sumnjiči i da je nožem naneo teške telesne povrede njenoj majci Sanji P. (34), baki Mirjani P. (54) i ujaku Dejanu P. (34).

 

 

Ilić je, kako se sumnja, sa ubijenom otišao u šumu, gde je silovao, a potom izbo nožem po stomaku, grudima i vratu. Telo je bacio u šipražje pored puta, uz koji prolazi pruga, a onda se vratio u kuću u kojoj je živela žrtva sa svojom porodicom i familijom i napao ukućane. Svima njima ukazana je lekarska pomoć u bolnici.

Sa članovima porodice ubijene Nevene, Stojan je, kako tvrde komšije, ali i članovi porodica žrtve i ubice, bio u dobrim odnosima. Redovno su pili kafu zajedno i družili se. Njegova braća kažu da se u poslednje vreme čudno ponašao, ali da ništa nije slutilo da bi mogao da počini ovakav zločin.

Deda ubijene Nevene, da podsetimo, izjavio je za medije da je sa osumnjičenim Stojanom ilićem jutros popio kafu i da ga je čak Stojan odvezao do autobuske stanice, jer je morao kod lekara. Ništa nije slutilo na tragediju. Po povratku od lekara, čoveka je zatekla užasna vest da je komšija ubio njegovu unuku i nasrnuo na suprugu, ćerku i sina.

Posle krvavog pohoda, pomahnitali Stojan je seo u automobil i otišao do lokalne kafane. Pre nego što ga je policija uhapsila, Ilić je, kako su ispričali očevici, došao u kafić i pretio da će se ubiti. Niko nije znao šta se dogodilo i zašto tako priča. Izašao je potom iz kafane, a zatim se zaključao u svom automobilu marke "folksvagen polo". Počela je da pristiže policija i tek su tada svi saznali da je Ilić počinio stavično ubistvo devojčice.

Policija ga je opkolila u automobilu, ali je on odbijao da se preda, pa je i policiji čak pretio nožem. Posle pregovora sa policajcima, Ilić je ipak odlučio da se preda, pa je uhapšen.

Prvobitna verzija događaja bila je da je Stojan upao u porodičnu kuću devojčice, izbo nožem njenu majku, babu i ujaka, a potom se sa Nevenom P. odvezao autom do šume koja se nalazi kraj pruge u Ripnju i da je tamo ubio. Kasnije je, međutim, istraga pokazala da je Ilić prvo silovao i ubio nožem Nevenu P., a onda, kada se otarasio tela, seo u automobil i otišao do njene kuće gde je nasrnuo na njenu majku, babu i ujaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike