Deda ubijene devojčice jutros pio kafu sa ubicom: Stojan ga i odvezao do stanice, a onda pošao u krvavi pohod!

10.04.2023

18:41

0

Osumnjičeni Stojan Ilić kad je pronađen, najpre policiji pretio nožem, ali se posle pregovara predao

Deda ubijene devojčice jutros pio kafu sa ubicom: Stojan ga i odvezao do stanice, a onda pošao u krvavi pohod!
Kuća porodice koju je napao komšija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ništa jutros nije ukazialo da Stojan Ilić  (38) planira da počini stravičan zločin izjavio je deda ubijene Nevene P. (16) za medije. Ilić je, da podsetimo, osumnjičen da je u kući devojčice koju je svirepo usmrtio, povredio i njenu majku Sanju Petrović (34), njenu tetku Dejanu Petrović (34) i babu Mirjanu Petrović (54).

Deda žrtve je otkrio da je sa osumnjičenim jutros pio kafu i da je porodica sa Stojanom Ilićem bila u dobrim odnosima.

- Jutros smo pili kafu, on me odvezao do okretnice - izjavio je deda novinarima i dodao da je zatim otišao za Beograd kod doktora.

Kada se vratio, čuo je od komšija da mu je osumnjičeni Stojan Ilić napao sina, ćerku, ženu i unuku. Ilić je navodno pretio i policiji.

Policija saopštila da je osumnjičeni nakon svađe povredio tri osobe, a potom automobilom odvezao šesnaestogodišnju devojku kojoj je oštrim predmetom zadao povrede od kojih je ubrzo preminula.

Posle krvavog pira, Ilić je pobegao, ali je policija uspela da ga uhapsi. Mediji navode da je osumnjičeni, kad je pronađen, najpre policiji pretio nožem, ali se posle pregovara predao.

Podsetimo, ova porodica ima petoro dece. Osumnjiceni za ubistvo Stojan Ilić, kako se može čuti od meštana dela Ripnja gde se nalazi kuća u kojoj je napao ovu porodicu, pretio je ranije da će da se obesi, a pričaju da je nosio po kafanama flašicu sa vodom u kojoj je navodno okupao mrtvaca, jer je verovao u crnu magiju.

Događaju su prisustvovala i maloletna braća i sestre ubijene devojke. Jedna od devojčica potvrdila je da je on nasrnuo na njenu majku i sestru i dvoje ukućana. Sa nožem u rukama. osumnjičeni je upao u prostoriju gde su deca bila, ali su se oni razbežali.

Prema drugoj verziji dogadjaja, koja se moze čuti pred kućom žrtve, osumnjiceni je danas banuo u njihovu kuću i tražio nesrećnu devojku, a ona je bila u selu. Sa nekoliko razmenjenih reči sa njenom majkom, izvadio je nož i krenuo da ubada sve redom. Prrema priči žrtvine maloletne sestre, upao je sa nožem i u prostoriju gde su bila deca, ali su se oni razbežali. Nju je sustigao i zamahnuo nožem, ali je u trenutku odustao i navodno odatle je seo u kola i krenuo u selo da nađe nesrećnu devojku, koju je kako se sumnja presreo negde, ubacio u automobil, a zatim je ubio na putu za Žuti breg.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike