24sedam na mestu krvavog pira u Ripnju: Neveni stavio nož pod grlo, odvezao je i ubio, a nasrnuo na njene majku, tetku i babu! (FOTO/VIDEO)

10.04.2023

16:25

0

Trenutno se vrši uviđaj gde je telo nađeno

24sedam na mestu krvavog pira u Ripnju: Neveni stavio nož pod grlo, odvezao je i ubio, a nasrnuo na njene majku, tetku i babu! (FOTO/VIDEO)
Ubistvo u Ripnju - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, Stojan Ilić je pobegao posle zločina i kako kažu meštani, rekao je da će da presudi i sebi, međutim, policija ga je ubrzo uhapsila.

Stojan Ilić ih je, kako se sumnja, napao u kući, a devojčici Neveni P. (16) je stavio nož pod grlo, ugurao je u auto i odvezao 3- 4 kilometra dalje u Brđane i ubio je. Mesto gde je devojčica ubijena zove se Žuti breg.

Ovo je sestra od ubijene devojke.

24sedam/Lj.K.
 

Trenutno policija završava uviđaj na mestu gde je telo nađeno. Policija upravo odnosi telo ubijene devojčice.

Na licu mesta  nalazi se otac ubijene devojke kao i brat. Kako 24sedam saznaje, Ilić je povredio Sanju Petrović (34), majku devojke, njenu tetku Dejanu Petrović (34) i babu Mirjanu Petrović (54).

 

 

Podsetimo, ova porodica ima petoro dece, a u kući žive sa majkom, ujakom i maminim roditeljima.

Osumnjiceni za ubistvo Stojan Ilić, kako se može čuti od meštana dela Ripnja gde se nalazi kuća u kojoj je napao ovu porodicu, pretio je ranije da će da se obesi, a pričaju da je nosio po kafanama flašicu sa vodom u kojoj je navodno okupao mrtvaca, jer je verovao u crnu magiju.

Događaju su prisustvovala i maloletna braća i sestre ubijene devojke. Jedna od devojčica potvrdila je da je on nasrnuo na njenu majku i sestru i dvoje ukućana. Sa nožem u rukama. osumnjičeni je upao u prostoriju gde su deca bila, ali su se oni razbežali.

Prema drugoj verziji dogadjaja, koja se moze čuti pred kućom žrtve, osumnjiceni je danas banuo u njihovu kuću i tražio nesrećnu devojku, a ona je bila u selu. Sa nekoliko razmenjenih reči sa njenom majkom, izvadio je nož i krenuo da ubada sve redom. Prrema priči žrtvine maloletne sestre, upao je sa nožem i u prostoriju gde su bila deca, ali  su se oni razbežali. Nju je sustigao i zamahnuo nožem, ali je u trenutku odustao i navodno odatle je seo u kola i krenuo u selo da nađe nesrećnu devojku, koju je kako se sumnja presreo negde, ubacio u automobil, a zatim je ubio na putu za Žuti breg.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike