Noin ubica odlepio zbog Kengura: Neviđena reakcija posle eksplozivnog snimka (VIDEO)

11.07.2023

15:11

1

"Nije pričala da joj je pretio, ali je terao da se drogira, a ona je imala hormonsku terapiju", kaže Ana Marija

Noin ubica odlepio zbog Kengura: Neviđena reakcija posle eksplozivnog snimka (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Noa Milivojev (18) sahranjena je danas u Kovilju na groblju Šanac uz zvuke trube. Na večni počinak ispratili su je rodbina i prijatelji. U Kovilj je došla i njena cimerka Ana Marija Pavlović koja je u potresnoj ispovesti rekla po čemu će pamtiti Nou i otkrila detalje iz njenog života.

 

 

- Noa je bila super, odan prijatelj. žalila mi se da je Ognjen maltretirao, tukao je i psihički se iživljavao. Nije pričala da joj je pretio, ali je terao je da se drogira, a ona je imala hormonsku terapiju.  Dok je živela sa mnom, bila je OK i nije se drogirala, ali kad godi bi došla od Ognjena loše je izgledala. Zadnji put sam je videla 17. juna, uvek mi se javljala 20 minuta pre nego što bi krenula od dečka kući, a tada se nije javila dva dana i zvala sam njenu majku, pa je prijavljen nestanak. Bila sam u šoku kada sam čula da je ubijena. Prvo sam čula da je obešena, pa da je isečena - kaže Ana Marija.

 

 

Dodaje da su se Ognjen i Noa upoznali na aplikaciji Grinder.

- Upoznali su se na aplikaciji. On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tiktoku. Ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta. Posle lajva Ognjen je bio okej, al je onda jedan dan samo flipnuo. Ni Noa nije htela nikoga da upozna sa Ognjenom i ona je bila ljubomorna. Inače, čudno mi je da Noin brat blizanac nije na sahrani, a ni Noin najbolji prijatelj - tvrdi Ana Marija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike