Zoran Marjanović napravio žurku u CZ-u: Ovo je društvo sa kojim je slavio rođendan

21.07.2023

09:59

0

Autor: 24sedam

Osuđeni ubica pevačice Jelene Marjanović slavio je 46. rođendan u Centralnom zatvoru

Zoran Marjanović napravio žurku u CZ-u: Ovo je društvo sa kojim je slavio rođendan
Jelena i Zoran Marjanović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović/Facebook

Brat Miloš, ćerka Jana i devojka Zorica bile su na proslavi 46. rođendana Zorana Marjanovića, osuđenog na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene 2016. godine. Rođendanska proslava bila je juče u sobi za posete Centralnog zatvora.

Ćerka Jana mu je odnela tortu u obliku srca. Zoranov prijatelj za "Informer" kaže da se ćerka nije odvajala od oca dok mu je bila u poseti.

- Više puta ga je pitala kad će doći kući, a Zoran joj je govorio da bude jaka i da izdrži i da je uveren da će uskoro biti oslobođen - navodi sagovornik i dodaje da ćerka Jana i ostali članovi porodice imaju pravo da ga posete tri puta mesečno.

Apelacioni sud u Beogradu još nije odlučio o prvostepenoj presudi Zoranu Marjanoviću, kojom je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

Sudsko veće Apelacionog suda na tajnoj sednici još razmatra prvostepenu presudu, kao i žalbu Marjanovićevih advokata. Javni deo sednice završen je 16. juna, a na tajnom delu petočlano sudsko veće treba da razmotri presudu koja je napisana na skoro 700 strana. Pošto su presuda i dokazi obimni, veće može od predsednika Apelacionog suda da zatraži odlaganje donošenja odluke zbog obimnosti i složenosti predmeta.

Bonus video

RINA

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike