Goran udavio majku, pa se obesio na dan taštine smrti: Komšije kažu da je pukovniku u penziji boravak na ratištu ostavio brojne posledice

28.04.2023

09:31

0

Autor: M. B.

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se u stanu u kojem je Goran stanovao sa ženom i njegovom majkom

Goran udavio majku, pa se obesio na dan taštine smrti: Komšije kažu da je pukovniku u penziji boravak na ratištu ostavio brojne posledice
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tela pukovnika u penziji Gorana R. (59) i njegove majke Zlate (89) koja su pronađena u njihovom stanu u Rumi, preneta su u Institut za sudsku medecinu u Novi Sad, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti. Prema nezvaničnim informacijama Goran je najpre, najverovatnije, udavio majku, a zatim se obesio.

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se u stanu u kojem je Goran stanovao sa ženom i njegovom majkom. Njihove dve ćerke su u Beogradu.

Zločin je počinio na dan kada mu je tašta preminula, a supruga Zorica otišla u Trepču kako bi pripremila sve oko sahrane svoje majke. Jedna od ćerki je pronašla tela u stanu.

Komšije za Novosti kažu da su Gorana često vodile kod lekara, jer je imao zdravstvenih problema, čak i psihičkih. 

Goran se sa porodicom devedesetih godina prošlog veka u Rumu doselio iz Trepče, a komšije i prijatelji kažu da mu je boravak na ratištu ostavio brojne posledice.

- Često sam se viđala se njegovom suprugom, šetale smo i išle na piće. Jednom prilikom mi je rekla da se brine za Gorana, jer se često seća nekih situacija sa Kosova i Metohije, što joj se nimalo nije svidelo - kaže A. M. i dodaje da samo njegova žena i majka znaju da li je pravio neke probleme u stanu.

Ona kaže da se sa Goranovom suprugom čula u sredu, kada joj je izjavila saučešće zbog smrti njene majke, kao i da je Zorica zatim otišla u Trepču. 

- Sahrana je bila zakazana za četvrtak, a da li je ona zvala u stan da proveri da li će Goran dolaziti, pa se niko nije javljao, a onda poslala jednu od ćerki da dođe i vidi o čemu se radi, to sa sigurnošću ne mogu da tvrdim - dodaje.

Da li bi Goran pored svoje majke, ubio i svoju suprugu Zoricu da je kobnog dana bila u stanu, da je majčina smrt nije sprečila da se vrati u Rumu, pitanje je koje se postavlja nakon ovog užasnog zločina.

Komšije su po pitanju Gorana podeljene, jedni govore da je bio fin i kulturan, dok drugi govore da je bio povremeno agresivan.

Kako su rekli za 24sedam, on je hteo da bije čistačicu u zgradi jer nije hteo da je plati, a nasrnuo je i na ženu koja prodaje mleko ispred zgrade, zbog čega ga je njen sin prebio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike