Da li je Goranova žena izbegla njegov pir zbog majčine smrti? Nije bila u Rumi kada je ubio majku pa sebe

27.04.2023

12:12

0

Autor: Ekipa 24sedam

Za sada nije poznat način na koji su počinjeni ubistvo i samoubistvo, niti kada

Da li je Goranova žena izbegla njegov pir zbog majčine smrti? Nije bila u Rumi kada je ubio majku pa sebe
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Da li bi Goran R. (63), pored svoje majke, ubio i svoju suprugu Zoricu da je juče bila u stanu, da je majčina smrt nije sprečila da se vrati u Rumu, pitanje je koje se postavlja nakon ovog užasnog zločina.

Goranova žena Zorica je pre dva dana odvela svoju majku u banju Trepča, gde je međutim, baka juče preminula. 

Kako smo već pisali, tela Gorana, inače vojnog lica u penziji, i njegove majke, pronašla je jedna od njegovih ćerki, koja živi u Beogradu.

Za sada nije poznat način na koji su počinjeni ubistvo i samoubistvo, niti kada. Niko od komšija nije čuo ni pucanj niti buku ili vrisku.

Prijateljica Goranove žene rekla je za 24sedam da se Zorica nikada nije žalila da ima bilo kakvih problema u braku, jedino što joj je kazala pre izvesnog vremena jeste da je Goran pomalo depresivan, a da mu je žena govorila da treba da nađe neki dodatni posao da bi se nečim zanimao.

Komšije su po pitanju Gorana podeljene, jedni govore da je bio fin i kulturan, dok drugi govore da je bio povremeno agresivan.

Prema njihovim rečima, on je hteo da bije čistačicu u zgradi jer nije hteo da je plati, a nasrnuo je i na ženu koja prodaje mleko ispred zgrade, zbog čega ga je njen sin prebio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike