Saslušana majka male Lane koju je otac držao zatočenu u kadi: "Uroš izbegavao da je vidim, govorio da ima sve za život!"

21.04.2023

16:31

0

Autor: 24sedam

Policajka je opisala da kad su ušli u kupatilo, iz kade je izvirila devojčica, veoma mršava i jedva je sedela

Saslušana majka male Lane koju je otac držao zatočenu u kadi: "Uroš izbegavao da je vidim, govorio da ima sve za život!"
Uroš Pašajlić posle hapšenja - Copyright Ustupljena fotografija

U Prvom osnovnom tužilaštvu danas je saslušana N. T. majka male Lane (8), devojčice koja je pronađena zaključana u kadu u kupatilu. Nesrećno dete zatočeno je držao njen otac Uroš Pašajlić (38) koji je uhapšen, a na saslušanju se braio ćutanjem.

Takođe, saslušana je i policajca koja je sa patorlom prva stigla na lice mesta i tamo zatekla devojčicu u veoma teškom stanju, izgladnelu i dezorijentisanu

Prema nezvaničnim saznanjima, N. T. je rekla da nije viđala ćerku Lanu, jer je Uroš stalno to izbegavao i tvrdio joj je da dete ima sve što joj treba za život.

Policajka je opisala da kad su ušli u kupatilo, iz kade je izvirila devojčica, veoma mršava i jedva je sedela.

Uroš Pašajlić (38) je svoju ćerku Lanu (8) poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, a on je živeo kod svoje partnerke u Krnjači koja, kako je navodno navela, nije znala da on drži svoje dete u takvim uslovima, jer joj je govorio da o Lani brine strina.

Slučaj je otkriven kada je Uroš pretukao svoju partnerku. Slomljenog nosa pojavila se na vratima policije na Zvezdari i ispričala da Pašajlić u Mirijevu drži zatočenu ćerku.

Devojčica je odvežena u dečju bolnicu u Tiršovoj, gde se uspešno oporavlja.

Ispituju se propusti nadležnih institucija jer devojčica nije bila upisana u školu niti je vakcinisana, a roditeljima je već bila oduzeta, i to odmah po rođenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike