Majka promenila ploču posle hapšenja oca iz pakla: Iz straha pričala da je dobar otac njenom detetu! Nije dao da je viđa

29.03.2023

15:49

0

Autor: Lj.K.

Čim je devojčica rođena dete je oduzeto roditeljima jer su bili nepodobni da je podižu

Majka promenila ploču posle hapšenja oca iz pakla: Iz straha pričala da je dobar otac njenom detetu! Nije dao da je viđa
U ovoj zgradi je Pašajlić držao zatočeno dete - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

iako je juče novinarskim ekipama rekla da je njen bivši suprug Uroš Pašajlić "dobar otac njenom detetu", majka devojčice pronađene zatočene u kadi, promenila je ploču.

Devojčicina majka, kojoj je zbog duševnog obolenja oduzeto pravo da se brine o detetu, sada navodno tvrdi da je takvu izjavu dala jer se plaši Uroša.

Devojčicu je iza zaključanih vrata kupatila, u kadi, pronašla patrola policije, nakon što je sadašnja Pašajlićeva devojka, koju je navodno pet dana držao zatočenu u Krnjači, došla da ga prijavi policiji.

Ona je ispričala da on i svoju ćerku drži kao u roba u stanu na Zvezdari, što se ispostavilo kao tačno. Dete je nađeno u lošem stanju, dehidrirana i dezorijentisana.

Komšinica je medijima ispričala da joj je devojčicina majka, nakon što je Uroš uhapšen na Karabrumi, rekla da je lagala novinare kad je o njemu pričala pozitivne stvari.

Majka ćerku, navodno, godinama nije videla, a pričala je komšijama i da je Pašajlić išao u Centar za socijalni rad da traži od njih da joj se zabrani pristup detetu.

- Hvalila se prošle godine da Lana treba da pođe u školu, ali mi je posle tri dana rekla da joj je Uroš rekao da dete neće ići u školu jer mu škola ne treba, navele su komšije.

Devojčicina majka je u mladosti imala i problema sa narkoticima, a dete je i njoj i cou oduzeto na rođenju, jer je ustanovljeno da nisu posobni da se o njoj brinu, i bila je smeštena u dom. Nakon izvesnog vremena, na osnovu veštačenja oba roditelja, doneta je odluka da se dete dodeli ocu.

Komšije Pašajlićeve bivše žene kažu i da joj je jedno vreme sestra iz Kanade materijalno pomagala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike