"Zatekla sam jeziv prizor. Drhtala je u kadi, okružena đubretom": Policajka koja je prva ušla u stan strave otkriva detalje

02.04.2023

00:00

0

Autor: 24sedam

- Otključali smo vrata kupatila i videli jeziv prizor. U kadi se nalazila devojčica. Dete je bilo u jakni, sa kapuljačom na glavi, okruženo đubretom i smećem - priča Jasmina

"Zatekla sam jeziv prizor. Drhtala je u kadi, okružena đubretom": Policajka koja je prva ušla u stan strave otkriva detalje
Uroš Pašajlić - Copyright Facebook/Facebook/Urosh Pixabay

"Otvorili smo vrata, videla sam jeziv prizor. U kadi je bila devojčica, drhtala je...", ovim rečima počinje priču policajka Jasmina Rakić koja je sa kolegama prva ušla u stan na Mirijevu u kojem je Uroš Pašajlić držao zatočenu svoju osmogodišnju ćerku.

Kaže da je ostala u šoku zbog prizora koji, kako je istakla, za 20 godina karijere nije doživela.

- Otključali smo vrata kupatila i videli jeziv prizor. U kadi se nalazila devojčica. Dete je bilo u jakni, sa kapuljačom na glavi, okruženo đubretom i smećem - priča Jasmina za Pink.

Kako kaže, prišla je polako devojčici i izvukla je iz kade.

- Bila je jako uplašena, iznemogla i drhtala je - istakla je ona i dodala da su je kolege odmah utoplile i predale nadležnim institucijama.

Prema rečima policajke, za 20 godina profesionalnog rada u službi njene kolege i ona nikada nešto slično nisu doživeli.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- To je bio događaj gde smo svi doživeli šok. Bilo je strašno. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek spremni da zaštite građane i njihovu imovinu - istakla je Rakić za TV Pink.

Devojčica je smeštena je u poseban boks u Tiršovoj, gde ima danonoćnu negu i pod stalnim je nadzorom.

- Malena viče, diže ruke kad joj neko priđe, kao da se brani, zbog toga ni hirurzi ne mogu da joj priđu i pregledaju je. Čim vidi muškarca počinje da plače i brani se, preneli su mediji izvor upoznat sa slučajem i dodaje da će najteže posledice koje će imati biti psihološke.

Facebook/Facebook/Urosh
 

Urošu Pašajliću je određen pritvor do 30 dana po svim tačkama koje postoje u našem zakonodavstvu - s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da su način izvršenja krivičnog dela i težina njegove posledice doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti pravično i nesmetano vođenje krivičnog postupka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike