"Rekao mi je da mu ćerka zbog mene nije jela pet dana": Jezivo svedočenje žrtve oca iz pakla iz Mirijeva - rekao da mu dete živi sa strinom!

21.04.2023

09:03

0

Jeziv slučaj otkriven je 24. marta ove godine

"Rekao mi je da mu ćerka zbog mene nije jela pet dana": Jezivo svedočenje žrtve oca iz pakla iz Mirijeva - rekao da mu dete živi sa strinom!
Uroš Pašajlić zatočio i dete i partnerku - Copyright Facebook/Facebook/Urosh

"Nisam znala da je dete samo u stanu. Sa Urošem sam u vezi bila od 2019. i te godine sam upoznala i devojčicu, bila je kod mene tri nedelje. Dve godine kasnije, u decembru 2021., on se doselio u moj stan. Rekao mi je da je dete kod njegove strine, koja brine o njoj, nisam mogla ni da zamislim šta se dešava. Posumnjala sam u njegovu priču tek kada mi je u svađi rekao: "Zbog tebe dete nema pet dana šta da jede"."

Ovim rečima je I. L. (46), žena sa kojom je otac iz pakla Uroš Pašajlić (38) živeo u stanu u Borči, dok je njegova ćerka (8) živela zatočena u iznajmljenom stanu u Mirijevu, opisala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kako je prvi put posumnjala u ono u šta je verovala 15 meseci, preneo je Kurir.

Facebook/Facebook/Urosh
I. L. i Uroš Pašajlić

Nasilje u porodici koje je I. L.  prijavila  24. marta ove godine spasilo je sigurne smrti devojčicu koju je otac držao zaključanu i samu u stanu.

I. L. saslušana je kao prvi svedok u istrazi protiv Pašajlića. Navodi se da je do detalja opisala kako ju je on 19. marta zatvorio u njen stan u Borči, iz kog je uspela da pobegne tek pet dana kasnije, kada je i otišla u policijsku stanicu na Paliluli. 

Izvor je naveo da je tada I. L. bila pretučena, da joj je vilica bila polomljena. Ona je detaljno opisala kako ju je Uroš pet dana brutalno tukao i malteretirao. Navodno, navela je da joj je povrede naneo tako što joj ju je udario glavom u nos i vilicu.

Ustupljena fotografija
Pašajlić je uhapšen nakon četiri dana skrivanja

Izvor dodaje da je rekla da je tek tokom tih pet dana posumnjala da sa Uroševim detetom iz prvog braka nešto nije u redu kada je i rekla da je prvi put pomislila da je dete samo u stanu jer je on pet dana boravio pored nje, ali i kada joj je rekao da njegova ćerka zbog nje nije jela pet dana.

I. L. je rekla da je znala da Pašajlić ima stan u Mirijevu, ali da u njemu nikad nije bila jer su stalno boravili kod nje.

- Navela je da je kao izgovor za to što je ne vodi u svoj stan Uroš govorio da je taj stan vrlo mali i da je zbog toga bolje da budu u Borči - dodaje izvor.

Podsetimo, policija je istog dana nakon prijave I. L. otišla do stana u Mirijevu, obila vrata stana koja nisu imala kvaku i zatekla jeziv prizor - devojčica je sedela u kadi, zapuštena i nauhranjena. S obzirom da Pašajlić nije zatečen u stanu raspisana je potraga za njim i uhapšen je četiri dana kasnije, u stanu svog prijatelja na Karaburmi, a lociran je pomoću baznih stanica mobilnih telefona.

24sedam/Goran Sivački
Dovođenje Pašajlića na saslušanje

Na saslušanju u tužilaštvu izjavio je da će se braniti ćutanjem, kao i da je duže vreme koristio alkohol i drogu. Nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Devojčica se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici i kako su zaposleni ispričali, ona se oporavlja i napredak je vidljiv. Prilikom prijema u bolnicu imala je svega deset kilograma.

Više javno tužilaštvo početkom ovog meseca saopštilo je da je nakon sastanka i konsultacija s koordinatorkom za radno zasnovano nasilje i zamenikom prvog osnovnog javnog tužioca, koji radi na predmetu, dalo nalog policiji da ispita ima li eventualnih propusta u radu institucija u vezi sa ovim slučajem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike