Otac iz pakla imao kontakt jedino sa majkom u Nemačkoj: Rođak šokiran saznanjem da je Pašajlić ćerku držao zatočenu u stanu!

29.03.2023

11:43

0

Uroš Pašajlić (38) je rodom iz Bosne, a sa falimilijom nije pričao

Otac iz pakla imao kontakt jedino sa majkom u Nemačkoj: Rođak šokiran saznanjem da je Pašajlić ćerku držao zatočenu u stanu!
Uroš Pašajlić posle hapšenja - Copyright Ustupljena fotografija

Uroš Pašajlić (38), koji se sumnjiči da je svoju ćerku od osam godina zanemarivao i držao zaključanu u kadi u stanu na Zvezdari, odavno je prekinuo kontakt sa svojim rođacima, koji su šokirani saznanjem da je zapostavio ćerku, pronađenu u teškom stanju.

Jedina osoba sa kojom je bio u kontaktu, otkriva Urošev rođak, jeste njegova majka koja godinama živi u Nemačkoj.

Kako je rekao, on sa Pašajlićem, koji je rodom iz Bosne, ne priča već 20 godina.

- Nisam ni znao za ovo što je radio, nismo se čuli s njim skoro dvadeset godina. Znao sam da je u Beogradu i da se pre par godina oženio i dobio ćerkicu - kaže šokirani rođak.

Po njegovim rečima, Uroša je doživljavao kao jako čudnog i neuračunljivog, te je sa takvom osobom bilo nemoguće imati normalan odnos.

Rođak oca iz pakla dodao je i to da je Uroš dok se skrivao nikome od familije nije mogao da zakuca na vrata, a jedina mogućnost je bila da pobegne kod majke.

Podsećamo, slučaj teško zanemrane ćerke otkriven je pre nekoliko dana, kada se na vratima Palilulske policije pojavila Ivana L. (47), Pašajlićeva sadašnja devojka, koja ga je prijavila da joj je slomio nos. Potom je policiji rekla da on u stanu za Zvezdari drži svoju osmogodišnju ćerku kao roba, koju je patrola policije potom pronašla zaključanu u kupatilu.

Dete je bilo dezorjentisano i potpuno zapušteno, pa je odmah prevezena u dečju kliniku u Tiršovu, a potom će biti smeštena u dom za nezbrinutu decu.

Inače, na rođenju, i Urošu i devojčicinoj majci oduzeto je dete, ali je kasnijim sudskim odlukama dodeljena ocu, dok je majka psihički bolesna osoba kojoj je oduzeta mogućnost da podiže devojčicu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike