Hladan, a za ćerku nije ni pitao: Pola sata pre saslušanja otac iz pakla razgovarao sa braniocem!

30.03.2023

17:18

0

Autor: Mi. S.

Uroš Pašajlić nije pokazivao da je očajan, a na saslušanju se branio ćutanjem po savetu advokata

Hladan, a za ćerku nije ni pitao: Pola sata pre saslušanja otac iz pakla razgovarao sa braniocem!
Uroš Pašajlić - Copyright Facebook/Facebook/Urosh

Pre saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Uroš Pašajlić (38) razgovarao je pola sata sa svojim braniocem, a potom je odlučio da ne iznosi odbranu odnosno da se brani ćutanjem. Za sve to vreme, kako saznajemo, bio je hladan i nije delovao očajno, a za osomogodišnju ćerku nije ni pitao. Nije ga zanimalo ni da li je mala L. P. uopšte živa.

Tokom saslušanja, izjasnio se kao zavisnik koji koristi različite vrste droge, lekova i alkohola. Da li je time što se izjasnio kao narkoman hteo da umanji krivicu, može samo da se nagađa.

Sudija za prethodni postupak posle saslušanja je Pašajliću odredio jednomesečni pritvor i on je odmah sproveden u Centralni zatvor u Beogradu. Pritvor mu je, inače, određen po sva četiri zakonska osnova i to zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da ometa postupak uticanjem na svedoke, mogućnosti da u kratkom vremenskom periodu ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Pašajlić je, da podsetimo, osumnjičen da je u vremenskom periodu dužem od dve godine bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet svoje maloletne ćerke, čime je počinio nasilje u porodici.

Devojčica je, da podsetimo, u užasnom stanju nađena u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, a za Pašajlićem se tragalo četiri dana posle čega je uhapšen u jednom stanu na Karaburmi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike