Šok iskaz bivše devojke osumnjičenog za brutalno ubistvo: "Žrtva je govorila nemoj, a Dražen se smejao pre nego što su se čuli pucnji!"

17.04.2023

12:15

0

Autor: Lj.K.

Saslušana devojka navela je da je Vojvodić bio nasilan prema njoj i da se plašila da prijavi ubistvo

Šok iskaz bivše devojke osumnjičenog za brutalno ubistvo: "Žrtva je govorila nemoj, a Dražen se smejao pre nego što su se čuli pucnji!"
Ubijeni Vidak Vujović - Copyright Foto:Printskrin/Instagram

U istrazi brutalnog ubistva Vidaka Vujovića (23) iz Podgorice, koji je nađen ubijen i zapaljen, saslušana je bivša devojka Dražena Vojovidća, koji se sumnjiči za ovaj zločin. Iz njenog šokantnog iskaza saznaje se da je znala za ubistvo jer joj je Vojvodić pokazao snimak na kome je Vujović još uvek živ, a egzekutor se smeje pre nego što mu je u leđa ispalio tri metka.

Vidak Vujović ubijen je u mestu Šteke nadomak Podgorice, a njegovo zapaljneo telo nađeno je nekoliko dana kasnije u šumi, u mestu Štake nadomak Podgorice.

Bivša devojka osumnjičenog Vojvodića, kako piše "Dan" ispričala je pred tužiocem da ga poznaje odmalena, da su bili u emotivnoj vezi dve godine, u periodu od 2015, godine, te da je 1. aprila ove godine, u večernjim satima, možda čak i posle ponoći, preko jedne društvene mreže dobila njegov poziv u kojem je tražio da se vide, na šta je ona i pristala.

Našli su se iza jednog šoping centra, on je došao kolima, a devojka je ušla u vozilo i kako je navela, tada se čudno ponašao i stalno ponavljao da mora nešto da je pokaže. Uzeo je telefon i pokazao joj snimak na kome je videla mladića kako leži na boku, okrenut leđima i pomera noge.

Kako su dalje preneli mediji, ona je navela da se tada uplašila i da nije mogla da prepozna lice koje leži.

- Objasnila je da je momak sa snimka bio živ i da je stalno ponavljao "nemoj", a da se na snimku čulo kako se Dražen smeje. Nakon toga na snimku se čuo pucanj i videla je da je metak pogodio momka dok je ležao. Navodno je tada počela da gura osumnjičenog nakon odgledanog snimka i da ga je više puta pitala zašto je to uradio.

Osumnjičeni joj je tada odgovorio: "On je juče hteo mene da ubije, pa je bolje što sam ja njega ubio nego on mene!"

Slučaj nije prijavila iz straha za sebe i svoju porodicu, jer je Vojvodić, u vreme dok su bili u vezi, kako je navela, bio fizički i psihički nasilan prema njoj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike