Rasvetljeno ubistvo "škaljarca" u Podgorici: Uhapšen osumnjičeni za likvidaciju Vidaka Vujovića (23)

11.04.2023

21:20

0

Autor: Mi. S.

Dražen Vojvodić osumnjičen za ubistvo zaustavljen jutros u automobilu

Rasvetljeno ubistvo "škaljarca" u Podgorici: Uhapšen osumnjičeni za likvidaciju Vidaka Vujovića (23)
Vidak Vujović nađen zapaljen - Copyright Printscreen/Instagram/bagzi999

Dražen Vojvodić iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je ubio Vidaka Vujovića (23), čije telo je pronađeno pre dva dana u selu Šteke, nadomak Podgorice. Informaciju da je rasvetljeno ubistvo Vujovića saopštio je i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Vojvodić je jutros zaustavljen dok je upravljao vozilom, nakon čega je njegov automobil odvezen na veštačenje. U vozilu je, potom, pronađen pištolj, ali, kako pišu crnogorski mediji, još nema zvanične potvrde tih informacija.

Printscreen/Instagram/bagzi999
Vidak Vujović

Nezbanično su iz Uprave policije potvrdili da su saslušali više osoba u istrazi ubistva i da preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. Veštačenje telefonskih komunikacija, provera kontakata, pregledanje snimaka sa nadzornih kamera deo je istrage koju su policijski inspektori u protekla dva dana radili kako bi ušli u trag počiniocu stravičnog zločina.

Printscreen/Instagram/bagzi999
Vidak Vujović

Vujović se, da podsetimo, tri dana nije javljao porodici, ali oni nisu prijavili nestanak policiji, već su pokušavali da ga pronađu. Telo mladića je, pronašao meštanin koji je obilazio imanje. On je odmah pozvao policiju, a inspektori su na licu mesta na 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta uočili poluugljenisano telo i pored njega nekoliko čaura.

Inspektori su, međutim, nekoliko sati pošto je 8. aprila pronađen leš tada neidentifikovanog muškarca, tražili od Vujovićevog oca da pođe sa njima na identifikaciju.

Vidak je, prema pisanju medija, još jedan pripadnik "škaljarskog klana" koji je ubijen, a on je, kako navode, peti po redu za manje od godinu dana.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike