Majka u bolnici ne zna da joj je ćerka mrtva: Stojan je Nevenu (16) iz Ripnja odvezao u šumu pa je izbo

13.04.2023

08:37

0

Stojan I. je, kako se sumnja, ubio Nevenu P. u šumi, a potom u njenoj porodičnoj kući nožem povredio njenu majku, ujaka i babu

Majka u bolnici ne zna da joj je ćerka mrtva: Stojan je  Nevenu (16) iz Ripnja odvezao u šumu pa je izbo
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Majci ubijene Nevene P. (16) iz Ripnja, prema rečima rođaka, još uvek nije rečeno da joj je ćerka mrtva.

Žena se nalazi u bolnici nakon što je zadobila sedam uboda nožem, prilikom čega joj je oštećena plućna maramica. Majku devojke, kao i njenu baku i ujaka nožem je u njihovoj kući u ponedeljak oko 14 sati napao, kako se sumnja, Stojan I., nakon što je ubio Nevenu P. u šumi.

Devojka je juče sahranjena na groblju u Ripnju, a gotovo u isto vreme osumnjičeni Stojan I. (38) iznosio je odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

O tragediji koja se dogodila majka devojke ne zna ništa.

- Pitala je kako joj je majka i brat. I ne zna da joj je ćerka napadnuta i ubijena. Seća se da je Stojan rekao da će se vratiti - kaže rođaka porodice ubijene Nevene za Telegraf.

Stojan I. sumnjiči se da je počinio krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. 

- Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio je na zemlju. Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Printscreen/Facebook/Stojan I.
Stojan I.

Kako se dodaje, nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

Stojan I. je juče u tužilaštvu priznao krivicu i detaljno izneo svoju odbranu.

Kako smo već pisali, na saslušanju branio da su ga "spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala".

I njena porodica mu se, rekao je, "podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih se lečio". Rekao je da mu je "jako žao zbog svega što se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike