"Pljunula bih ga kada bih ga videla. On je za mene sada poremećen čovek": Supruga osumnjičenog za ubistvo u Ripnju strahuje za život ćerke!

11.04.2023

22:13

0

Autor: Mi. S.

"Plašim se krvne osvete. Kako nije pomislio da ta devojčica može ćerka da mu bude?", kaže Milica I.

"Pljunula bih ga kada bih ga videla. On je za mene sada poremećen čovek": Supruga osumnjičenog za ubistvo u Ripnju strahuje za život ćerke!
Ubistvo u Ripnju - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Plašim se krvne osvete. Kako nije pomislio da ta devojčica može ćerka da mu bude? Išle su zajedno u odeljenje, od predškolskog se druže. Ne znam šta mu je bilo u glavi da napravi tako svirep zločin. Ovo je, pored ostalog, za medije rekla Milica I, supruga Stojana Ilića (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je silovao i ubio Nevenu P. (16), a potom u njenoj kući nožem ranio njenu majku, babu i ujaka.

Milica I. kaže da nikada nije mogla ni da pretpostavi da bi Stojan mogao da uradi ovako nešto.

 

 

- Pričao je stalno o vradžbinama i crnim magijama. Mene to nikada nije zanimalo, ne verujem u to ali on je mislio da ga je neko omađijao. Stvarno ne znam šta se tu desilo. Nije bilo nikakvih naznaka za ovako stravičan zločin. Ja da sam posumnjala da ovako nešto može da se dogodi, odmah bih obavestila devojčicinu porodicu. Rekla bih im da se sklone, ali nažalost nije bilo nikakvih znakova - rekla je novinarima Milica.

Stojan i ona nisu zajedno već 12 godina, ali joj on nikada nije dao razvod.

- Ne da mi razvod godinama unazad, verujte mi da ne znam zašto. Ništa time nije postigao, samo eto taj papir koji ničemu ne služi. Mi smo živeli zajedno četiri godine, mislila sam da ga poznajem. Ali nikada ništa nisam primetila, to je i najtužnije od svega - objasnila je Milica I.

Ona napominje i da se sada plaši za život svoje ćerke.

- Kako je mogao da uradi ovo, njegovo dete sada može da ispašta. Ne plašim se za svoj, već za život svog deteta. Strepimo, plašimo se krvne osvete. Saosećam sa porodicom ubijene devojčice, ali nas dve nismo ništa krive - u strahu priča Milica i dodaje da ne može da poveruje da Stojan ni u jednom momentu nije pomoslio na sopstvenu ćerku.

Milica priča da ne sme sa ćerkom da izađe iz kuće.

- Ne možemo na ulicu da izađemo. Pljunula bih ga kada bih ga videla. On je za mene sada poremećen čovek - zaključila je Milica I.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike