"Hteo je da izbode i najmlađu devojčicu": Ispovest ujaka silovane i ubijene tinejdžerke u Ripnju - Brat osumnjičenog se plaši krvne osvete!

11.04.2023

13:17

0

Autor: Ekipa 24sedam

Krvavi pir dogodio se juče oko 13.40 sati u Ripnju

"Hteo je da izbode i najmlađu devojčicu": Ispovest ujaka silovane i ubijene tinejdžerke u Ripnju - Brat osumnjičenog se plaši krvne osvete!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ujak devojčice N. P., koju je kako se sumnja, juče silovao pa ubio Stojan I., u Ripnju ispričao kako je izgledao krvavi pir koji se odigrao u njihovom porodičnom domu u kojem su majka devojčice, baba i on izbodeni. 

D. P. ispričao je da je bio na spratu kuće, a kada je sišao dole video je svoju majku i sestru kako izbodene leže na podu. Navodi da je Stojan ušao u kuću i prvo šamarom udario njegovu majku, a onda je nožem posekao kod slepočnice. Potom je, kako navodi D. P., majku devojčice počeo da udara nožem.

Printscreen/Facebook/Stojan I.
Stojan I.

Ujak devojčice kaže da nisu znali šta se dešava, da su deca vištala, a da su ga majka i baba devojčice molile da to ne radi.

Prema njegovim rečima, Stojan je tada nasrnuo i na njega, pribio ga uza zid i izbo reckavim nožem.

Stojan od besa ispred sebe ništa nije video, navodi ujak devojčice, pa je tako hteo i najmlađu devojčicu da ubode nožem, ali da je ona uspela da pobegne.

Printscreen/ Youtube/ Srbi za Srbe
Napadnuta porodica

Stojan je potom, kako tvrdi D. P., zalupio vratima i otišao bez reči.

U strahu da će se vratiti, svi koji su se našli u kući su potom pobegli kod rodbine, dodao je ujak devojčice.

Stojan I. je prethodno, N. P. i njenog brata odvezao kolima do prodavnice, a kada je njen brat ušao da kupi baterije, Stojan se zaputio ka šumi.

- Kada je on izašao, Stojan i ona više nisu bili tu. Moja sestričina i Stojan nikada nisu imali kontakt niti su se družili. Stojan ju je ubio i bacio u vrzinu - kaže ujak devojčice.

Ujak devojčice navodi da je Stojan ranije kukao kako mu bacaju vradžbine i da su ga oni savetovali da se obrati lekaru. D. P. priča da Stojan i njegova dva brata imaju mentalne probleme. 

Za jednog brata od osumnjičenog navodi da je zapalio svoju kuću i da su mu oduzeli decu i da je tukao ženu, kao i da je sada u domu. Navodi i da je Stojan išao kod vračara.

Stojanov brat kaže da mu prete krvnom osvetom!

Brat osumnjičenog Stojana, Jovan I. naveo je da ga je on pozvao juče oko 13.30 sati i rekao mu da je počinio tri ubistva i da "čim mi je to rekao, sve bilo jasno".

Rekao je da je trenutno jako ljut na svog brata zbog toga što je uradio, da to ne želi i ne može da opravda.

Na pitanje zbog čega je Stojan proteklih nekoliko dana spavao u kući devojčice koju je ubio, rekao je da je porodica njegovog brata iskorišćavala za novac.

- Davao im je pare. Mislim da je devojčicina majka vračala Stojanu i da je zbog toga to uradio. Zato se i žalio na crnu magiju - tvrdi on.

Stojanov brat je za medije naveo da se plaši krvne osvete. Naveo je da mu komšije prete i da su mu dale rok od mesec dana da se iseli iz kuće.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike