U toku saslušanje Stojana: Silovao i ubio devojku (16), pa joj izbo članove porodice

12.04.2023

09:02

0

Autor: M. B.

Jeziv zločin se dogodio prekjuče oko 13.40 sati

U toku saslušanje Stojana: Silovao i ubio devojku (16), pa joj izbo članove porodice
Stojan Ilić - Copyright Printscreen/Facebook/Stojan I.

Stojan I. (38), koji se sumnjiči da je oteo, silovao i ubio devojku N. P. (16), a potom nožem izbo njenu majku, ujaka i babu u Ripnju, doveden je danas malo posle 10 sati u Više javno tužilaštvo u Beogradu radi saslušanja.

Jeziv zločin se dogodio prekjuče u 13.40. Stojan je najpre, kako se sumnja, odvezao N. P. i njenog brata kolima da nešto kupe, da bi, kada je brat devojke izašao iz automobila, nju odvezao do šume, gde ju je silovao i ubio nožem. Njeno telo pronađeno je u šipražju, u blizini pruge. Imala je ubode na stomaku i vratu.

Krvavi pir Stojan je potom, kako se sumnja, nastavio tako što je otišao u porodičnu kuću ubijene devojke, gde je nožem teško povredio njenu majku S. P. i babu M. P., a potom i ubo u rame ujaka devojke koji je sišao sa sprata kada je čuo galamu. Prema nekim informacijama, S.  P. je zadobila sedam uboda.

Ujak devojčice D. P. je za medije ispričao da su deca vrištala, da je, kada je sišao sa sprata, majku i sestru zatekao kako leže na podu, da su Stojana molile da prestane... Prema njegovim rečima, Stojan je krenuo i na najmlađu devojčicu nožem, ali je ona pobegla.

Potom je, kako je dodao, otišao bez reči. Prema rečima meštana, Stojana su videli u kafani, gde je govorio da će se ubiti. Potom je seo u kola, a ubrzo je došla policija, koja ga je opkolila. Posle kratkotrajnih pregovora on se predao.

Stojan je, inače, bio prvi komšija ubijene devojke. O motivu se i dalje nagađa, a do sada se moglo čuti da je verovao da je na njega bačena crna magija, kao i da je navodno bio zaljubljen i u devojku i u njenu majku.

Stojan ima ženu i ćerku, koja je, inače, išla sa ubijenom N. P. u razred.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike