Tražili mu 5.000 evra da bi ga pustili: Detalji otmice muškarca (33) - pobegao kroz prozor na četvrtom spratu na terasu drugog stana!

07.04.2023

11:41

0

Autor: M. B.

S. B. pobegao je kroz prozor i prijavio policiji otmičare

Tražili mu 5.000 evra da bi ga pustili: Detalji otmice muškarca (33) - pobegao kroz prozor na četvrtom spratu na terasu drugog stana!
Copyright Profimedia/Mup

P. P. (44) i M. D. (42) uhapšeni su u Beogradu zbog sumnje da su prekjuče namamili muškarca (33) u iznajmljeni stan na Vračaru gde su ga tukli, zahtevajući da im isplati 5.000 evra kako bi ga pustili na slobodu, saopštio je MUP.

Dodaje se da je muškarac uspeo da pobegne iz stana i događaj prijavi policiji koja je efikasnom akcijom pronašla i uhapsila osumnjičene. 

Mediji su preneli da je oteti muškarac S. B. navodno izjavio da ga je prijatelj M. D. pozvao da se vide, a potom ga odvezao u stan u kojem je bio P. P., gde su, prema njegovim rečima, počeli da ga tuku pod izgovorom da im duguje novac.

S. B. je navodno rekao da su ga tukli pet sati.

Blic piše da je on uspeo da u jednom trenutku iskoristi nepažnju osumnjičenih i kroz prozor stana, koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade, pobegne i pređe na terasu susednog stana, gde je polomio staklo i ušao u stan, odakle je pozvao policiju.

Mladić je imao vidljive povrede, a konstatovao je da je lakše povređen i nakon pregleda u Urgentnom centru je pušten na kućno lečenje.

P. P. i M. D. je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Sumnjiče se da su počinili krivično delo otmica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike