Ovo je mladić kog su oteli i držali ga deset dana: Aleksandar nestao sa nanogvicom - i dalje se vodi kao nestao!

06.04.2023

15:19

0

Autor: M. B.

Lazić je tog dana izašao u dozvoljenu šetnju, kada mu se izgubio trag

Ovo je mladić kog su oteli i držali ga deset dana: Aleksandar nestao sa nanogvicom - i dalje se vodi kao nestao!
Aleksandar Lazić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Aleksandar Lazić, koji se vodi kao nestao od 3. decembra prošle godine, mladić je kog su, kako se sumnja, trojica mladića otela ispred njegove kuće tog dana, a potom ga držala i tukla. Mladić se i dalje vodi kao nestao.

Lazić je tog dana izašao u dozvoljenu šetnju, kada mu se izgubio trag. On je bio u kućnom pritvoru sa nanogvicom zbog trgovine narkoticima od maja prošle godine. Njegov nestanak prijavlljen je dva dana kasnije.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas saopštilo da je podiglo optužnicu protiv Miloša S. (23), Marka Z. (27) i Alekse A. (24) koji se sumnjiče da su Lazića oteli. 

- Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 časova zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A. L. i zadržali da više od deset dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se navodi, oni su ga potom odvezli na nepoznatu lokaciju u pravcu nasipa reke Dunav u Кrnjači, gde ih je sačekalo više nepoznatih osoba, gde su Lazića tukli, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde je i dalje zadržan.

Za krivično delo otmica zaprećena je zatvorska kazna od pet do 18 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike