"Gepekovali" mladića pa ga odveli na nasip u Krnjači - tamo ga zlostavljali! Podignuta optužnica

06.04.2023

14:28

0

Autor: J. S. J.

Svi oni se nalaze u pritvoru, a optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju

"Gepekovali" mladića pa ga odveli na nasip u Krnjači - tamo ga zlostavljali! Podignuta optužnica
Ilustracija - Copyright Profimedia

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv trojice osumnjičenih da su 3. decembra 2022. godine oko 14 časova oteli ispred njegove kuće u Borči A. L., čiji je nestanak prijavljen dva dana kasnije.

Kako stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) terete se za krivično delo otmica, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 18 godina.

Svi oni se nalaze u pritvoru, a optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Navodi se da postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine oko 14 časova, zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A. L. i zadržali ga više od 10 dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi.

Tako su sa dva automobilam marki BMW i “opel astra”, došli ispred Lazićeve kuće u Borči i sačekali ga da naiđe, s obzirom na to da je on svakodnevno od 14 do 15 časova izlazio u dozvoljenu šetnju, jer je bio na meri zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora. Potom su ga silom ubacili u vozilo "opel astra" i odvezli na nepoznatu lokaciju, u pravcu nasipa reke Dunav u Кrnjači, gde ih je sačekalo više N. N. lica. Tu su A. L. tukli, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde je i dalje zadržan. Njegov nestanak je prijavljen 5. decembra.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike