Najbolji prijatelj Ane Volš otkrio šta su njih dvoje planirali pre godinu dana! "Nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek!"

23.03.2023

21:55

0

Autor: M. Vu.

Abdula Almutairi je pre par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju

Najbolji prijatelj Ane Volš otkrio šta su njih dvoje planirali pre godinu dana! "Nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek!"
Ana sa Abdalom - Copyright Foto: Printskrin/Instagram/ itookthatshot

Najbolji prijatelj Ane Volš, Abdula Almutairi je otkrio šta su on i ubijena Beograđanka radili pre tačno godinu dana. Iako je tražio svuda, bio uključen u potragu, Abdula ne može da se pomiri sa činjenicom da njegove drugarice nema.

Almutairi je pre par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju. Kako je napisao, pre godinu dana bilo je puno nade o novom početku.

- Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno - napisao je Abdula.

 

 


Jedino što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti u Vašington.

- Pričali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci - napisao je Abdula.

Godinu dana kasnije, Abdula ne može da veruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
 

- Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade! - napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

Abdula je nekoliko dana posle Aninog nestanka objavio fotografiju iz aviona u Bostonu uz komentar “idem da dovedem Anu kući”, misleći da se uključio u potragu.

 

 

Da podsetimo, Ana Volš, majka tri dečaka koja je sa porodicom živela u porodičnoj kući u Kohasetu, nestala je 1. januara ove godine, ali je njen nestanak prijavljen tek posle tri dana. Kako se u međuvremenu saznalo, Anin nestanak je prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, nakon što se nije pojavila na poslu 4. januara.

Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Poo
 

Njen suprug koji je optužen sa Anino ubistvo, Brajan Volš, je slagao policiju da nije napuštao kuću drugog januara. Otkriveno je da je bio u prodavnici u kojoj je kupio nekoliko stvari za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, slagao je istražne organe u vezi odlaska kod svoje majke na dan dočeka Nove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike