Belivuk pretio advokatici, suđenje prekinuto: "Šalje mi uznemirujuće poruke!" Zastupnica Goksijeve udovice istrčala uplakana iz sudnice

24.02.2023

10:46

0

Autor: Lj.K.

Belivuk je navodno pretio advokatici tako što je prstom prelazio preko vrata

Belivuk pretio advokatici, suđenje prekinuto: "Šalje mi uznemirujuće poruke!" Zastupnica Goksijeve udovice istrčala uplakana iz sudnice
Ilustracija - Copyright 24sedam Tanjug/Miloš Milivojević Printscreen

Na današnjem suđenju monstruoznoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića svedoči njihov dojučerašnji vojnik Bojan Hrvatin, koji im je zbog sporazuma sa Tužilaštvom okrenuo leđa i pristao da ispriča sve što zna o ubistvima u kojima je i sam učestovao. On je danas svedočio o veoma uznemirujućim detaljima vezanim za ubistva i uništavanja tela žrtava.

Dodatno usijanje u sudnici dogodilo se kada je njegovo svedočenje prekinula advokatica Vesna Golubović, koja je na ivici suza rekla sudiji da joj Belivuk iz boksa za optužene šalje preteće poruke.

- Sudija, slučajno sam pogledala u boks ka optuženima, Belivuk mi upućuje uzemirujuće i vrlo neprijatne poruke, konkludentno. Mislim da je ovo što slušamo već dovoljno neprijatno, molim vas reagujte - kroz suze je rekla advokat.

Prema nezvaničnim saznanjima, Belivuk je pretio advokatici tako što je prstom prelazio preko vrata, advokatica je iz sudnice izašla uplakana, a sudija je odlučila da napravi pauzu.

Advokatica Vesna Golubović u ovom predmetu zastupa udovicu ubijenog Gorana Veličkovića Goksija, o čijoj je svirepoj smrti jutros govorio Hrvatin.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike