Hrvatin o krvničkoj otmici i ubistvu Goksija: Miljković je bio najradosniji kad sam pristao da ubijem Veličkovića - najviše ga je mrzeo!

23.02.2023

11:48

0

Sudija je rekao da je Hrvatin zaključio sporazum, te da ispriča sve što mu je poznato

Hrvatin o krvničkoj otmici i ubistvu Goksija: Miljković je bio najradosniji kad sam pristao da ubijem Veličkovića - najviše ga je mrzeo!
Ilustracija - Copyright 24sedam Tanjug/Miloš Milivojević Printscreen

U Specijalnom sudu u Beogradu okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin počeo je svoje svedočenje o krivičnim delima za koje se tereti organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Sudija je rekao da je Hrvatin zaključio sporazum, te da ispriča sve što mu je poznato - od kada i koga poznaje na optuženičkoj klupi?

Bojan: "U potpunosti ostajem pri svemu što sam rekao na saslušanju u tužilaštvu. Prvo ću da se izjasnim na tačke optužnice u kojima sam optužen, pa o onim kojima imam saznanja, a onda o onome što nema u optužnici.

Tanjug/Rade Prelić
 

Nisam navijač Partizana, niti pripadnik "Principa". U ovoj grupi sam bio čisto iz kriminalnih razloga. Miloša Budimira sam upoznao u zatvoru u Zabeli. U paviljonu smo imali mogućnost da izađemo u grad. Miloš je izašao na uslovno, a ja sam ga upisao kao prijatelja da bi mi dolazio u posetu.

Godine 2019. izlazim u poluotvoreno i za svoj prvi vikend sam iznajmio stan na dan u blizini hotela "Slavija. Tada je došao i Miljković koga sam tada upoznao. Drugi put Miljkovića sam sreo 2020. na rođendanu koji je organizovao Budimir. Sedeli smo zajedno za stolom.

Ta oba puta nismo pričali sa Miljkovićem o ovim radnjama.

Marka Budimira sam znao iz priče. U tim nekim mesecima pred moj izlazak u poluotvoreno, Miloš mi rekao da je krenuo na Partizanovu utakmicu i da je u ekipi sa Belivukom, Miljkovićem i bratom. Za Belivuka sam i ranije čuo.

Tanjug/Miloš Milivojević/e-stock-milos-rafailovic
 

Belivuk je živeo na Banjici. Znam da su braća Budimir bili u poslu sa marihuanom. Miloš mi rekao da on i njegov brat računaju da budem partner u gajenju marihuane, a ne paradajza kako kaže Miljković.

Aplikaciju "Skaj" koristio sam u izlascima u grad putem koje sam komunicirao sa prijateljima sa kojima je Miloš bio "na vezi".  

Na uslovni otpus izašao sam 28. maja 2020. godine. Miloš je došao na Cerak i sedeli smo u kafiću. Tada mi je pitao šta ću i kako ću. Rekao sam da ne znam, da hoću da odmorim i da vidim. Posle toga mi je rekao da mogu da računa na njega sa poslom za travu."

Hrvatin je kazao da je 10-ak dana od tog viđenja Miloš došao na parking i da mu je rekao da Slavoljub Trajković radi Veljku o glavi.

- Sa njim sam imao konflikt u zatvoru u kom je on prošao loše. Rekao sam mu da može da računa na mene, jer mogu da saznam sve o Trajku. Miloš me je pitao da li hoću da se vidim sa Miljkovićem. Miljković ga je pitao da li mi veruje, ovaj je rekao da - priča on.

Sastanak na Zvezdari

Bojan ističe da su na Zvezdari, u kući, pričali o Trajku.

- Na tom sastanku sam jednom nogom zakoračio u ekipu. Njemu je bilo drago što hoću da pomognem. Dotakli smo se teme kako funkcionišu Veljko, Marko i braća Budimir, da nema glavnog nego da svi kao braća. Oni su skockali priču oko frakcija na tribini i rekli su da sve sredili, osim "Zabranjenih". Miloš me je pitao da li znam Nemanju Bojovića i da li hoći da pričam sa njim, rekao sam da hoću - priča Hrvatin. 

Takođe, Hrvatin kaže da su se tada dotakli i teme braće Budimir, te da mu je marko rekao da se oni znaju ceo život.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Rekao mi je da Miloša poznaje kao normalca, ali da ga je promenio. Rekao sam da je Miloš bio navijač Crvene Zvezde. Miljković mi je rekao da njega navijanje ne interesuje, kao i da je to više Veljkov "fah". Što se tiče krimi-poslova, oni se sve dogovaraju, ali njegov se predlog uvek usvoji - navodi on.

On priča da je kasnije izbio problem, jer prilikom likvidacije nisu videli kameru za video-nadzor, pa su ušli da policijskom značkom da pitaju pumpadžije da li je nadzor radio. Oni su im rekli da nije. 

Instagram
Ljubomir Marković Kića 

- Miljković mi je rekao da je Lainović ubio Kiću i da je učestvovao u likvidaciji u Atini. Pozvan sam od Miljkovića na rođendan njegovog sina. Prvo sam odbio, ali on je insistirao. Tada smo se dogovorili da Miloš i Marko obezbede aparat sa "Skajem". Na rođendanu sam upoznao Belivuka, tu je bio i Marko Budimir. Posle pola sata došao je i Lalić. Njega najviše znam sa Radovih tribina. On je čovek doneo koji je doneo "Skaj" i pokazao mi kako radi. Miloš me onda spojio sa Belivukom, Lalićem, braćom Budimir i još nekim ljudima. Budimir je izašao sa rođendana da me isprati i rekao mi je da Trajka ne radimo, da čekamo da prođu izbori, pa da se vidi da li će Nebojša Stefanović biti izabran ponovo za ministra policije - priča Hrvatin.

O ubistvu Ljubomira Markovića Kiće 

- Kada je Kića ubijen, bio sam sa nekim ljudima koji su bili iznenađeni baš što je ubijen kao kriminalac. Rekao sam da je već imao krimi-priču i da se vratio na tribinu, kao i da je vukao prave navijače i da je bio dobar potez što je ubijen.  Miljković je aminovao to što sam rekao i kazao da je Kićino ubistvo on predložio - priča Hrvatin. 

Podsetimo, U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, nošenje i držanje oružja, trgovinu drogom, otmicu i silovanje.

Za ovu nedelju bila su zakazana četiri ročišta, a suđenje koje je održano u ponedeljak prekinuto je zbog neprimernog ponašanja advokata odbrane, zbog čega je sudija izrekla jednu opomenu i novčano kaznila jednu advokaticu.

"Prodavao drogu sa braćom Budimir"

Hrvatin je na današnjem suđenju pričao i kako je prodavao drogu sa braćom Budimir. 

- Taj posao smo radili sve do mog hapšenja. U ovom poslu je bio i Nemanja Đurić. Kasnije sam saznao koje su se količine uzimale iz Albanije. Uzimali su i do 50 kilograma nedeljno. Partnerski su me ubacili u posao.

O Goranu Veličkoviću

- Gorana sam poznavao i pre mog zatvora. Na sastanak sa Goranom sam išao, jer je jedna moja mušterija htela veću kličinu kokaina. Naš zajednički prijatelj mi je rekao da to Goran ima. Nalašli smo se u Košutanjku, iza "Golf" restorana, na klupici. Gorana nisam prepoznao, jer je nosio elegantni kačket i masku. On mi je rekao da ima nekog čoveka u Holandiji za taj posao. Zatim mi je rekao da radi sa kokainom i da ako neko hoće da kupi drogu da će cenu umanjiti za evro, dva, tri kako bih ja zaradio. Rekao sam mu da radim sa travom. On me je uputio u druga koji je došao sa njim. Taj čovek je imao svoje bašte i mušterije. Dogovorio sam se da mu donesem uzorak da vidi šta je u pitanju. Uvek sam imao travu preko braće Budimir. Tu smo se i spojili. Takođe, Goran i taj drugar su koristili "Skaj", Goran je bio "Žuti", a prijatelj "Čikago" - priča Hrvatin.

On se priseća da su ga braća Budimir i Miljković već pozivali da provodi vreme sa njima u restoranu Partizana. 

- U početku sam ipak imao tu navijačku barijeru, jer su se tu skupljali grobari, a ja sam bio iz Rada. Sa Milošem sam se dogovorio za uzorak i dao ga "Čikagu". Uvek sam prvo sve pisao Milošu ili Marku za travu. Odradili smo desetak kilograma trave. Sa Goranom i Čikagom sam se viđao u kafićima. Jednom me je Goran pitao da li planiram da se vratim na Radovu tribinu. Rekao sam da ne planiram, jer me samo ovo interesuje. On rekao da bi on išao, ali da neće jer se ne slaže sa Principima i osuo je drvlje i kamenje po Veljkum ali u navijačkom smislu. Kada sam se video sa Milošem, pitao sam ga da li im nešto znači Goran, koji je bio pripadnik Jang Bojs grupe, Miloš je rekao da ne. Ali mislim da nije skapirao o kome ja pričam. Rekao sam videću sa Veljom - kaže on.

Baza je bio restoran "Partizan", a bunker klanica u Ritopeku 

24sedam
 

Hrvatin kaže da je krajem juna imao tuču u gradu, te da je bio uboden nožem u ruku. 

- Imao sam obavezu da idem svaki dan na previjanje. Drugi dan kada sam trebao da idem na previjanje, prokrvario mi je krvni sud, i otišao sam u Urgentni. Dva dana nakon prijema imao sam operaciju. Tada je Marko Miljković ima koronu i on je u bolnici. Dopisavao sam sa Veljkом - rekao je on.

Hrvatin priča da kada je izašao iz bolnice, da ga je sačekao Miloš i odvezao na Cerak. 

- Od tada sam počeo da odlazim često u restoran "Partizan". Belivuk, Miljković, braća Budimir su to zvali baza ili restoran, a bunker smo zvali klanicu u Ruitopeku. Miljković je izašao iz bonice. U tom periodu Miloš me je pitao da li mi je poznat čovek sa kačketom i maskom. Iz opisa sam mu rekao: "Zar se ne sećaš da sam te pitao za Goksija." Miloš je rekao da se setio. Rekao sma mu da znam Gorana, da sarađujemo i da je uzimao robu od nas.  Miloš mi je rekao da su hteli da ga dignu, ali da je u kafiću bilo puno ljudi - navodi on. 

O likvidaciji Goksija 

U svom svedočenju Hrvatin je kazao da su posle nekog vremena u bazi bili njih šestorica - Belivuk, Miljković, braća Budimir, Lalić i on. 

Printscreen/Pink
 

- Oni su mi tada saopštili vesti o vezi Gorana, da im je bio drug, ali da su saznali da sarađuje sa drugim frakcijama, kao i da Miljković sumnja da planira da ubije nekog od njih, da postavi bombu. Veljko je rekao da to nije tačno. Belivuk ga je gotivio. Pitali su me da li hoću da navučem Gorana da ga otmu. Pristao sam. Rekli su mi da će biti keša, bio sam sa njima u grupi. Kada sam dolazio u restoran, sprijateljio sam se sa Miljkovićem, koji mi je direktno rekao da smo u vezi sa  "kavčanima", da je "bor" da je bio "nikita", a da je top "burazer". Tu je bio i ogroman mural Roganovića, rekao mi je da oni stoje iz Atine. Znao sam da smo sa "kavčanima" protiv "škaljaraca". Miljkoviću sam rekao da računa na mene ako neko treba da se ubije iz "škaljarskog" klana, da zaradim pare - rekao je on. 

Hrvatin ističe da su postojala dva plana u vezi likvidacije Gorana. 

- Oni su me pitali da li imam neke navike sa njim, ispričao sam ima. Goran se pazio, baš. Nekoliko puta Goran me je ostavljao ispred moje kuće na parkingu. Moglo bi to da bude mesto ubistva. Budimiri su mi rekli da bi moglo, a Veljko i  Marko su otišli da vide taj parking. Tada ih je legitimisala Interventna policija. Posle toga me pitali da li bi mogli da kupimo kokain, pa sledeći put više, i da ga tada dignemo na parkingu. U tom planu su me pitali da ga navučem u Radničkoj 32 - priseća se on. 

Kako je rekao, ispitivali su ga kako se pozdravlja sa Veličkovićem kad izađe iz automobila, da li je vozilo manuelan ili automatik. Dodao je da je sa improvizovanog parkinga sa strane trebalo da krene jedan automobil, koji bi mu zagradio vozačka vrata, kombi u koji bi ga uveli trebalo je da ga zagradi ispred, a dvoje ili troje ljudi trebalo je da budu u policijskim uniformama i trebalo je obojicu da ih uhapse, da bi Hrvatina posle pustili, a Veličkovića odvezli.

- Do druge polovine jula važio je taj plan. Taj plan je bio neposredno ili posle ubistva na Krfu. I tada menjamo plan. Ja sam čak kupio 100 grama kokaina od njega kod tog kafića na Banovom brdu. Hteo sam tu priču da naslonim na ovu našu priču navlačenja. Rekao sam ako bude dobro da će taj čovek kupiti i više. Međutim, to je stalo. U julu smo u Lalićevom stanu pregledali neke slike i saznao sam da je Aleksandar Šarac neprijatelj nama, odnosno Veljku Belivuku. Sada mogu da kažem da je logistika i pripremanje ubistva na Kfu uticalo na naš plan. Goran mi je poslao poruku da kupim pištolj - dodao je okrivljeni svedok.

24sedam
 

Rekao je da je Veličkoviću poslao par ponuda, ali da mu je sve bilo skupo.

- Jedno veče smo bili u bašti, pitao sam šta se dešava za Gorana. Spomenuo sam da je tražio da kupi pištolje i Belivuk je rekao da mu ponudimo naše. Doneli su dva pištolja. Spustili smo ih na sedeći deo i ja sam ih slikao svojim aparatom. Pitao sam Veljka koju cifru da kažem, rekao je 1.200 evra za oba. Veličković je pristao. Tada odustajemo od prvobitnog plana i u narendim danima planiramo drugi. Kad je Goran potvrdio da hoće pištolj govorili su da bih mogao da se nađem s njim tamo gde su gledali, ja nisam znao koje je to mesto. Sutra ujutru, kada sam se u bazi video sa Veljkom, Markom i ostalima, Veljko je malo pričao tog dana. Uglavnom sam pričao sa Miljkovićem jer sam ja više sa njim učestvovao u tom planu. Dogovor je bio da je Miljković čovek kog znam iz Zabele. On je stariji lik, znam da je diler oružja - rekao je Hrvatin.

Napravio je novi nalog "Matori" i on Goranu predstavlja da je u pitanju čovek od kog kupuju pištolje.

- Veličkoviću je bilo sumnjivo zato što dobija dva pištolja po ceni jednog. Miljković mi je pisao da hoće da mi učini, da mogu ta dva pištolja da prodam sa 2.000 evra i ja te poruke prosleđujem Goranu Veličkoviću. Ja sam mu odgovorio da hoću da učinim prijatelju koji mi se našao kad sam izašao iz zatvora. Hteo sam da vidi da sam dobar sa Matorim, a i da neću da se ugrađujem, pa da budem dobar i sa Goranom. Dopisivanje sa Matorim je trajalo dok Veličković nije otet. Rečeno je da je iz Beograda, ali da ima neke njive u Vrčinu. Razlog je da bismo kupili vreme da spremimo akciju. Zato smo govorili da Matori ima posla oko njiva. Miljković je insistirao da mu prosledim sve poruke, ali ja sam ga dobro poznavao i znao šta treba da pošaljem. Slao mi je i slike nekog starijeg čoveka na traktoru. Slao mi je i slike neke kuće na proplanku i lovačku pušku, kao mi je nudio još oružja. Mene je Matori, Miljković, kroz te poruke savetovao da pazim jer sam tek izašao iz zatvora, da bih mu ja govorio kako verujem Veličkoviću - rekao je okrivljeni svedok.

Kako je rekao, namestili su sve tako da Veličković ne može da mu kaže da oružje kupi on, pa da ga donese. Prema njegovim rečima, dogovor je bio da vozi "smart", ako Veličković krene sa nekim, da nema mesta da taj neko sedne.

- Taj auto je imao štek prostor. Trebalo je da bude dvosed da ne sedne i neko drugi. Sa Veljkom i Markom sam jednom popodne išao i Veljko mi je rekao gde da se isključim sa auto-puta ka Vrčinu. Dok smo išli ka tamo rečenom i je da treba da se nađemo sa Helom. O Helu sam isključivo slušao o Marku Miljkoviću, kao bivšem specijalcu koji je dobar sa oružjem. Tada treba da sačekamo Hela. Problem je što je Nebojša Janković čovek koji, kako je rekao Miljković, "pozitivni paranoik", da parkira auto dva-tri kilometra dalje i da moramo da ga sačekamo. Išli smo uz brdo. Tada saznajem da je Veljko tu trebalo da kupi plac. Čak je jedan stanar kuće izašao i Veljko je izašao da priča s njim. Krenuli smo kad je Janković javio da smo na poziciji. Veljko mi je rekao da ne idem desno za Vrčin, nego levo preko nadvožnjaka. Kod autobuske stanici je čekao Nebojša Janković - dodao je Hrvatin.

Veljko Belivuk Tanjug/Rade Prelević
 

Belivuk ga je, kako je rekao, upićivao kuda da ide i skrenuli su na zemljani put. Levo je bilo polje kukuruza, a s desne reka i voćnjak.

- Išli smo zemljanim putem dok je trajala njiva kukuruza, a onda skrenuli s puta u razkopanu njivu. Tu je trebalo da dovedem Veličkovića. Dogovorili smo se da će oni biti tu sa "pikapom", spominjao se beli "kedi". Nebojša Janković će fizički igrati matorog. On treba da nas sačeka i ponudi pištolje. Veljko nam je rekao da se dogovorimo oko naše komunikacije iz zatvora. Dogovorili smo se da ne širimo priču. Dogovorili smo se da auto gepekom bude ka zemljanom putu, a mi da parkiramo gepekom ka pikapu da bismo smanjiili neki njegov manevar ako Veličković krene da beži. Nije precizirano ko će tačno da stoji u kukuruzima. Tada se desila još jedna situacija, sa asfaltnog puta je skrenuo neki lokalac, ne znam ni da li su tu bile neke kuće. Otišli smo ispod kukuruza da se ne vidi i rečeno je da i to da li će neko da naiđe mora da bude uračunato u plan - ispričao je okrivljeni svedok.

Kako je rekao, na njemu je ostalo da Goranu nametne automobil koji su oni odabrali.

- Naknadno sam se našao sa Nemanjom Đurićem sa kojim je trebalo još jednom da prođem trasu. Trebalo je i dami pokaže kako se otvara štek prostor u autu. Imao je tri funkcije, prve dve ne mogu da se setim. Morao je da bude konktakt, neko dugme i valjda radio. Treća je bila između vozačkog i suvozačkog sedišta ispod patosnica. Tu je bilo dugme i potom se sve izdizalo sa šina i prostor je bio ispod suvozačkog sedišta. Oko četiri-pet kila droge je moglo da stane tu. Trbealo je i to da pokažem Goranu. Pitao sam Đurića gde je put, on nije znao. Uzeo sam da vozim da proverim da li znam i da bih lakše upamtio. Iz prve sam pogodio, ali nisam skretao u njivu, nego sam primetio još jedan zemljani put i otišli smo nazad. Na meni je bilo da nađem mesto na koje će Goran da dođe - dodao je.

Rekao je da je gledalo da to bude neko mesto koje je Veličkoviću poznato. Prvo je obišao Resavsku ulicu, a kada se kretalo ka bolnici Laza Lazarević, primetio je dve kamere koje su hvatale jednu, ali ne i drugu stranu puta. Našao je mesto na kom nema kamera i na kom bi mogao da bude ostavljen automobil Gorana Večikovića.

- Ispod severne tribine na trim stazi Veljko saopštava da će Nemanja Đurić da učestvuje u akciji, da će biti sa Nebojšom Jankovićem kao njegov sinovac ili sestrić, a da će u kukuruzima biti Belivuk, Lalić, Tešić iMiloš Budimir, a da će Miljković nama biti pratnja i da bi zablokirao skretanje sa asfaltnog puta dok otimamo Gorana. Marko Budimir nije učestvovao u akciji jer je dan ranije išao na more. Ali bio je upoznat sa svime. Dan ranije je Miloš Budimir došao i ostavio auto na mestu koje sam odredio. Sutradan smo se videli u bazi, prli još jednom plan i ja sam odatle otišao sigurno četiri-pet sati pre dogovora. Pet-šest dana pre nego što je trebalo da se vidimo, Matori je zbog tog obrađivanja njiva, rekao da neće moći u ovim trenucima, ali da će u dogledno vreme da javi kada će da dođe da donese oružje, a ja sam Veličkoviću govorio da bi trebalo da idemo za četiri ili pet dana i da računa na to - rekao je Hrvatin.

"Matori, što me namesti?"

Kako je objasnio, oko 15 minuta pre vremena nalaženja Veličković mu je rekao da će da kasni, ali da je ipak stigao par minuta pre vremena.

- Srećem Gorana ispred privatne klinike. Stajao je na trotoaru. Ja ostajem na asfaltu jer znam da imaju kamere. Zvao sam ga i otišli smo do automobila. Pitao sam ko će da vozi, rekao je da vozim ja. Pre nego što je trebalo da izađem na auto-put trebalo je da pišem Miljkoviću da sam krenuo. Nisam pisao, poslao sam glasovnu poruku. U putu sam Goranu rekao da idemo kod Matorog na njivu. Kad smo skrenuli na zemljani put, Goran je prekomentarisao "top mesto". Pričao sam mu o šteku u kolima, da ću mu dati auto da odveze oružje, da ću da mu pokažem kako da otvori. Kad sam stao Goran je izašao iz kola, a ja sam parkirao gepek na gepek i između kola je bilo tri-četiri koraka. Došao je Nebojša Janković sa Nemanjom Đurićem. Ja stojim do gepeka "smarta" kojim sam došao. Goran je do mene. Nemanja Đurić je malo iza Gorana, a naspram mene, do gepeka pikapa je Nebojša Janković koji otvara gepek pikapa, a Goran u tom momentu vadi rukavice, stavlja ih i kreće ka kolima - dodao je.

Istakao je da je Nebojša Janković jednu nogu stavio na tovarni deo i čekao Veličkovića da priđe. U crnom džaku su navodno bili pištolji i Hrvatin je rekao da je verovao da su pištolji tu, ali da je posle saznao da nisu ni poneli pištolje.

- Nemanja Janković je desnom rukom obgrlio Veličkovića, a Janković ga uzima za ruke i viče "policija", što je bio znak ekipi u kukuruzu da izađu. Goran je pao stomakom na zemlju, kad su izleteli to je bilo peglanje, pumpanje u glavu. Stavili su mu lisice i fantomku. Ja sam mu stao na listove jer se batrgao. Kad su ga navodno hapsili, ja sam se prodrao: "Matori, šta mi uradi ovo, što me namesti", ali Belivuk mi je prstom pokazao da budem tiši. Na putu sam video BMW X6 kako blokira izlaz sa zemljanog puta. Belivuk Đuriću i meni govori da sednemo u "smart" da idemo zajedno u Beograd, ali da ne idemo prvi, nego da krenemo zemljanim putem levo i sačekamo par minuta dok oni ne odu - objasnio je Hrvatin.

Objasnio je da su otišli u blizinu suda u Katanićevoj ulici i da su se zadržali oko pola sata. Nekom od njih su pisali da dođu do baze.

- Jedno sat vremena samo čekali Miljkovića. Kad je Miljković došao Nemanja Đurić više nije bio u restoranu. Miljković je doneo Goranov aparat. Oni su sumnjali da je Veličković na vezi sa "škaljarcima", konkretno sa Filipom Koraćem. Miljković mi je rekao da Veličković ima Koraća na "skaju" pita me da li znam još nekog sa aparata. Znao sam Crnog, on mu je bio šofer, znao sam Čikaga i još jednog čoveka. Ispričao je da se Veličković dobro držao, da je pitao za šta je sa mnom, da su mu rekli da su mene već rešili. Rekao je nemojte njega, on je izašao iz zatvora. Posle nekih sat vremena, možda manje, Miljković je sa stadiona otišao da ode da ubije Gorana. Rekao je čekam da me zovu, meni je palo da ubijem Gorana. U stvari, on je to hteo. Miljković je bio najradosniji kad sam pristao da učestvujem u navlačenju Gorana jer ga je on najviše mrzeo - rekao je Hrvatin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike