Jetmir ubio Ivanu, pa zvao prijatelje da obezbedi alibi: Nije nađen ni na jednoj adresi u Crnoj Gori, potraga po poternici još traje!

23.01.2023

20:30

0

Autor: Mi. S.

Jetmir G. u danima posle Ivaninog ubistva redom kontaktirao sve prijatelje iz Beograda i ipozivao ih da se vide

Jetmir ubio Ivanu, pa zvao prijatelje da obezbedi alibi: Nije nađen ni na jednoj adresi u Crnoj Gori, potraga po poternici još traje!
Jetmir Gočaj - Copyright Printscreen/Facebook

Za Jetmirom G. (24) raspisana je međunarodna poternica zbog sumnje da je u stanu koji je iznajmljivala na beogradskoj Zvezdari ubio Ivanu Krivokapić (26). U međuvremenu, crnogorska policija proverila je sve njegove poznate adrese u Crnoj Gori i nije ga zatekla ni na jednoj od njih.

Službenici Uprave policije u Crnoj Gori su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara ove godine, obavili provere u cilju lociranja i hapšenja Jetmira G., državljanina Crne Gore, tokom kojih on nije lociran na poznatim lokacijama u Crnoj Gori. Operativne aktivnosti Uprave policije su i dalje u toku, a sa svim utvrđenim činjenicama upoznati su nadležni organi Republike Srbije zvaničnim kanalima, navedeno je u saopštenju crnogorske Uprave policije.

Nije još poznato da li je Jetmir G. pobegao u Crnu Goru, ali je u danima posle zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Jetmir je, kako navode crnogorski mediji, inače iz sela Vusanje kog Gusinja.

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom G., osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić u njenom stanu na Zvezdari.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti, kazala je tada Tatjana Matić, portparol Višeg suda u Beogradu.

Naredbom o sprovođenju istrage Jetmiru se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama, Jetmir je u danima posle Ivaninog ubistva redom kontaktirao sve prijatelje iz Beograda i iznenada ih pozivao da se vide. Pretpostavlja se da je to činio kako bi sebi obezbedio alibi za zločin na Zvezdari.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike