"Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u raj": Rodbina i prijatelji se opraštaju od devojke koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari

24.12.2022

20:35

0

Autor: 24sedam

Od Ivane K. na društvenim mrežama dirljivim porukama opraštaju se rodbina i prijatelji

"Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u raj": Rodbina i prijatelji se opraštaju od devojke koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Od Ivane K. (26), čije telo su danas u iznajmljenom stanu na beogradskoj Zvezdari pronašla braća, na društvenim mrežama opraštaju se rodbina i prijatelji. Braća su provalila u stan, jer im se sestra nije javljala danima.

"Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova lepotice, prerano nas napusti", napisao je njen stric.

Komšije koje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila, ispričale su da su braća dolazila i tražila je.

- Dvojica mladica su došla kod nas na vrata i trazili je. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata - ispričale su uzrujane komšije.

Telo 26-godišnje devojke, da podsetimo, zatečeno je sa podignutom bluzom, otkopčanim pantalonama i vidnim podlivima na vratu. Njena smrt vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana K.

- Došlo je nekoliko devojaka koje su se nedavno doselile ovde u kraj, ali nije bilo problema. Jutros kad sam čula vrisku i Hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna - rekla je novinarima jedna od komšinica.

Na čitavoj zgradi su spuštene roletne, a komšije devojku nisu poznavale i nikada nisu čuli ništa što bi ukazalo na nasilje u stanu u prizemlju zgrade. Kako dodaju, to im i jeste najčudnije.

Obdukcija će pokazati vreme i uzrok smrti, a stanje u kome je telo nađeno podstaklo je sumnju da je reč o ubistvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike