Ubica sa Zvezdare pred hapšenjem: Sklopljen mozaik ko je Ivanu golim rukama zadavio i ugušio! Obdukcija potvrdila važnu stvar!

09.01.2023

19:45

3

Telo Ivane Krivokapić iz Lovćenca pronađeno je 24. decembra u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu

Ubica sa Zvezdare pred hapšenjem: Sklopljen mozaik ko je Ivanu golim rukama zadavio i ugušio! Obdukcija potvrdila važnu stvar!
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Ivana Krivokapić ubijena je u decembru u stanu na Zvezdari tako što ju je ubica davio rukama, a istovremeno je gušio pritiskom na usta i nos. Obdukcija je pokazala da nije bila silovana, saznaje 24sedam.

U toku su veštačenja i prikupljanje dokaza, a očekuje se da ovaj slučaj uskoro mogao biti rešen.

Telo Ivane Krivokapić iz Lovćenca pronađeno je 24. decembra u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu, kada su njena braća došla do nje, zabrinuta jer im se nije javljala nekoliko dana. 

Njeno telo pronađeno je u krevetu, u kojem je i ubijena, sa otkopčanim pantalonama i podignutom majicom. Osim podliva na vratu imala je rane za koje se pretpostavlja da su odbrambene. U stanu nije bilo premetačine, a jedino što nedostaje su Ivanini ključevi.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon obdukcije je pokrenulo istragu protiv NN lica zbog njenog ubistva.

Prijatelji i sistem eliminacije

Policija je obavila razgovor sa Ivaninim prijateljma, poznanicima i rodbinom.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

Mediji su danas, pozivajući se na neimenovane izvore iz istrage, preneli informaciju da su izjave dali Ivanini prijatelji, koji su rekli da ona "nije dobijala nikakve pretnje, niti da sumnjaju na nekoga iz njenog okruženja ko bi mogao da bude eventualni počinilac".

Jedan Ivanin prijatelj je za medije rekao da ona nije imala krvnike i da je bila normalna i divna devojka.

- To je mogla da uradi samo poremećena osoba, psihopata neki. Uopšte nam ne ide uz nju da se družila sa lošim ljudima, pa tako ne možemo ni da zamislimo ko bi mogao da joj naudi i zbog čega. Ona nikome ništa nažao nije učinila - rekao je prijatelj devojke.

Prve sumnje su da ju je ubio neko kome je verovala, s obzirom na to da ga je, kako se sumnja, pustila u stan.

Bazne stanice i telefon

Takođe, u toku je veštačenje baznih stanica mobilnih telefona, koje će otkriti ko je bio pored nje u trenutku smrti.

Na veštačenju je Ivanin mobilni telefon, na osnovu čega može da se uđe u trag s kim je komunicirala. Pojedini mediji naveli su da su poslednji pozivi i poruke koje je razmenjivala uputili istragu u određenom pravcu.

Tragovi na otrgnutim lančićima

Mediji su takođe preneli i da postoji krug "potencijalno interesantnih osoba".

Navodi se da se upoređuje DNK koji je pronađen u stanu sa DNK određenih osoba, ne bi li se proverilo da li ih ima u bazi podataka.

U Ivaninom stanu su pronađena i dva lančića za koja se prepostavlja da su otrgnuta sa njenog vrata, a sa njih su prikupljeni tragovi koji su poslati na DNK analizu.

Zgrada u kojoj je Ivana živela na Zvezdari nema video-nadzor, a snimci su uzeti sa onih iz zgrada u široj okolini. Navodno, prema pisanju medija, analiza tih snimaka je ukazala na mogućeg počinioca.

Čula se buka?

Ivanina komšinica koja živi tačno stana u kojem je živela devoja je za medije ispričala da su se iz njenog stana nekoliko dana pre nego što je njeno telo pronađeno, u večernjim satima, čuli glasovi, a onda i glasna lupnjava, kao i da je njena ćerka dala izjavu u policiji.

Ivana je sahranjena 27. decembra na groblju u rodnom Lovćencu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike