Jetmir zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić: Sumnja se da ju je zadavio iz ljubomore!

13.01.2023

11:29

0

Autor: M. B.

Nadležno tužilaštvo traži raspisivanje poternice

Jetmir zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić: Sumnja se da ju je zadavio iz ljubomore!
Jetmir Gočaj - Copyright Printscreen/Facebook

Državljanin Crne Gore Jetmir G. zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić na Zvezdari, a nadležno tužilaštvo tražilo je raspisivanje poternice.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu navode da su nakon intenzivnog operativnog rada ovog tužilaštva i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine, kao i da je u pitanju državljanin Crne Gore Jetmir G. (24).

Printscreen/Facebook/I.K.
 

- Nakon što je policija danas dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovodjenju istrage protiv Jetmira G, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor - navode iz tužilaštva.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je, tvrdi tužilaštvo, navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

Printscreen/Facebook
 

- Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navodi tužilaštvo.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

Mediji navode da se Ivana branila, dok ju je osumnjičeni jednom rukom davio, a drugom joj začepio nos, te ga je izgrebala po licu i telu, tako da je njegov DNK ostao ispod njenih noktiju.

Kako je ranije objavljeno, Jetmirova DNK pronađena je i u Ivaninom stanu. Navodno je dan pre ubistva sačekao Ivanu da završi smenu u kafiću kojem je radila, nakon čega su otišli odatle zajedno, a kobnog dana je navodno dopratio do kuće, nakon čega ju je, kako se sumnja, ubio.

Printscreen/Instagram
 

Jetmir je nakon vesti o Ivaninoj smrti objavljivao zajedničke fotografije uz srceparajuće poruke, a davao je izjave za medije. Između ostalog je naveo da su Ivana i on bili kao brat i sestra, a da su se upoznali na Prokletijama i da su oboje voleli zimu.

Ivanino telo pronađeno je 24. decembra u stanu na Zvezdari. Pronađeno je nakon što su do njene zgrade došla zabrinuta braća kojima se nije javljala nekoliko dana. Zatečena je sa otkopčanim pantalonama i podignutom bluzom, a na vratu je imala modrice i druge povrede od kojih su neke najverovatnije odbrambene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike