"Nisam ja kao vi Srbi da ubijam decu": Albanac osumnjičen za Ivanino ubistvo napravio neočekivan potez

16.01.2023

21:15

0

Jetmir G. obrisao sve objave sa Instagrama, kao i novije postove sa Fejsbuka

"Nisam ja kao vi Srbi da ubijam decu": Albanac osumnjičen za Ivanino ubistvo napravio neočekivan potez
Jetmir G. - Copyright Printscreen/Facebook/jgg

Jetmir G. (24) osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26) na Zvezdari, za kojim je raspisana i međunarodna poternica, na društevnim mrežama odgovarao je na pitanja Ivaninih prijatelja. Danima je bio aktivan na mrežama i u svojim objavama se često opraštao od Ivane. Napravio je, potom, neočekivani potez.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

Osumnjičeni Jetmir G. obrisao je sve objave sa Instagrama, kao i novije postove sa Fejsbuka, pa mu je poslednja vidljiva objava od 18. oktobra prošle godine.

Ljudi koji su besni zbog Ivaninog ubistva pisali su Jetmiru na društvenim mrežama, a jedan muškarac je objavio sliku ekrana i prepisku sa osumnjičenim za Ivanino ubistvo. U toj prepiscii, Jetmir je uputio niz pretnji i uvreda osobi sa kojom se dopisivao, a zatim je govorio o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu.

"Nisam ja kao vi Srbi da ubijam djecu kao što ste vi na Kosovu radili", pored ostalog je napisao Jetmir G.

Ivanu Krivokapić u iznajmljenom stanu na beogradskoj Zvezdari, 23. decembra prošle godine, kako se sumnja, ubio je Jetmir G., inače državljanin Crne Gore. On je sa Ivanom navodno bio u emotivnoj vezi.

Printscreen/Instagram
Jedna od Jetmirovih objava koju je sada obrisao

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, Jetmir je rukama Ivani stezao usta i nos sve dok nije preminula. Izašao je potom iz stana, zaključao vrata, a ključ poneo sa sobom. Posle ubistva, kako se pretpostavlja, seo je u autobus i otputovao u Crnu Goru.

Ubijenu Ivanu braća su dva dana bezuspešno pokušavala da dobiju na telefon, posle čega su iz Lovćenca došli u Beograd i alarmirali policiju koja je u stanu zatekla njeno beživotno telo sa podlivima na vratu.

Ispod Ivaninih noktiju nađen je Jetmirov DNK, što ukazuje na to da ga je ona grebala, boreći se za život.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike