Objavljivao srceparajuće poruke, davao izjave za medije: Da li se osumnjičeni za ubistvo Ivane Krivokapić ovako "prao" od zločina?

11.01.2023

19:45

1

Autor: M. B.

Telo Ivane Krivokapić pronađeno je 24. decembra u stanu na Zvezdari

Objavljivao srceparajuće poruke, davao izjave za medije: Da li se osumnjičeni za ubistvo Ivane Krivokapić ovako "prao" od zločina?
Copyright Printscreen/Facebook/I.K./Instagram/J.G.

Jetmir G., Albanac iz Crne Gore, osumnjičen je za ubistvo Ivane Krivokapić (26) u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Međutim, on je čak i sinoć, malo nakon što se pojavila vest u medijima o tome da je osumnjičen za Ivanino ubistvo, objavljivao patetične poruke. Inače, na sebe je medijima skrenuo pažnju svojim oproštajnim porukama i fotografijama sa Ivanom koje je objavio na Fejsbuku nakon vesti da je pronađena mrtva, nakon čega je i davao izjave u kojima je navodio da "nema snage da živi".

Printscreen/Facebook
Osumnjičeni J. G.

Jetmir G. je osumnjičen da je Ivanu udavio rukama, a istovremeno još zapušivši usta i nos, u stanu u kojem je živela na Zvezdari. Njeno telo pronađeno je 24. decembra, a pantalone su joj bile raskopčane, a bluza podignuta. Na njenom vratu su uočeni podlivi, imala je još povreda, od kojih bi neke mogle biti odbrambene. Iz stana nije ništa falilo osim navodno Ivaninih ključeva, a vrata od stana su bila zaključana. 

Da je mrtva otkriveno je nakon što su njena braća došla do zgrade u kojoj živi, a kada su kroz njen prozor, kroz zajedničku terasu, videli da nepomično leži na krevetu, pozvali su policiju.

Juče u večernjim satima su se pojavile informacije da je Jetmir G. osumnjičen za njeno ubistvo. Njegov DNK je pronađen u Ivaninom stanu. Utvrđeno je da su dan pre ubistva sačekao da završi smenu u kafiću u kojem je radila, nakon čega su odatle otišli zajedno, a da je kobnog dana Ivanu dopratio do stana gde ju je, kako se sumnja, ubio.

Međutim, kao da toga nije bio svestan, par sati kasnije na svom Instagram nalogu objavljivao je patetične poruke.

Printscreen/Instagram
Objava koju je podelio osumnjičeni Jetmir

- Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem - piše u jednoj od objava koju je sinoć podelio Jetmir.

Potom je podelio i drugu objavu u kojoj piše: "Uzalud je, fališ. Dane preživim nekako. Zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali noći, noći me slome".

Printscreen/Instagram
Objava koju je podelio Jetmir

Jetmir je takođe bio aktivan i na Fejsbuku nakon Ivaninog ubistva. On je 31. decembra čestitao svojim prijateljima Novu Godinu uz fotografije za koje se navodi da su nastale u Vusanju u Crnoj Gori.

I nakon toga je delio objave, a s obzirom da mu je profil otključan, ljudi su se nakon vesti da je on osumnjičen, "obrušili" na njegov profil, a prema njihovim pisanjima se moglo zaključiti da Jetmir briše komentare. On je danas uklonio objavu koju je ranije podelio i koja nije imala veze sa Ivanom, ali na kojima su se nizali komentari.

"Anđele moj"

Jetmir je, na dan kada je pronađeno Ivanino telo, objavio slike na kojima je sa njom, pored novogodišnje jelke.

Printscreen/Facebook
 

- Anđele moj. Počivaj u miru. Neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo - napisao je u toj objavi.

Nakon toga, pred Ivaninu sahranu, na Instagramu je takođe objavio nekoliko njihovih fotografija uz poruku: 

Printscreen/Instagram
 

- Anđele moj, znam da nije dobro da mračim, jer verovatno me gledaš sa neba, pa verovatno želiš da i meni bude lakše. Ja želim da tebi bude još lakše dok ti ideš u raj. Ali to sam ja, tvoj planinski čovek kog si sanjala već godinama, nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama. Neka ti je laka crna zemlja, Miko moj. Uvek sam te voleo i voleću te do kraja života. Zbogom - napisao je on.

Jednom prilikom je uz njihovu zajedničku fotografiju sa planinarenja, napisao i kako su se upoznali.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je on.

Međutim, Jetmir je sa Fejsbuka obrisao objave u kojima se opraštao od Ivane, dok ona na Instagramu i dalje postoji.

"Nemam snage da živim"

Tih dana Jetmir je i davao izjave za više beogradskih medija.

- Nemam snage da živim. Bol je jača od mene u ovim trenucima. Mi smo bili planinski prijatelji. Ona je volela zimu - rekao je on za medije i dodao da su se Ivana i on upoznali na Prokletijama i da oboje vole zimu.

Naveo je da je odnos između Ivane i njega bio je kao između brata i sestre.

- Možete da zamislite kolika je moja bol - rekao je.

Drugi medij koji je objavio razgovor sa njim nazvao je sumnjivom njegovu izjavu da su slike na kojima je sa Ivanom pored novogdišne jelke, a na kojima su u džemperima, nastale pre četiri meseca, odnosno u avgustu.

Njima je Jetmir kazao da su se Ivana i on "čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali" i da je ona imala problem sa spavanjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike