Jeziva sličnost: Ubica sestara na Bežanijskoj kosi uradio istu stvar kao ubica Ivane sa Zvezdare

22.01.2023

14:03

0

Autor: M. B.

Tela dveju sestara, Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) pronađena su juče u stanu na Bežanijskoj kosi

Jeziva sličnost: Ubica sestara na Bežanijskoj kosi uradio istu stvar kao ubica Ivane sa Zvezdare
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Zločin koji se dogodio pre mesec dana u stanu na Zvezdari, kada je ubijena studentkinja Ivana Krivokapić, podseća na ubistvo dveju sestara koje se dogodilo juče na Bežanijskoj kosi. U oba slučaja ulazna vrata stanova u kojima su zatečene žrtve, bila su zaključana.

Tela dve sestre, Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) pronađena su juče u stanu na Bežanijskoj kosi, a sumnja se da su ubijene pre deset dana. Telo jedne od sestara pronađeno je sa jastukom preko glave, a u stanu su bili i tragovi krvi.

Tela su prevezena na Institut za sudsku medicinu u Beogradu gde će biti obavljena obdukcija sa toksikološkim nalazom, a takođe će biti obavljena i DNK veštačenja tragova pronađenih u stanu.

Prema pisanju medija, policija traga za starijim muškarcem koji bi u svojstvu građana trebalo da policiji odgovori na određena pitanja.

Komšinica sestara Jelica G. je rekla da je oko Božića videla mlađeg muškarca od oko 30 godina, smeđe kose ispred stana sestara, a da mu je Jelisaveta otvorila i pustila ga unutra.

U stanu navodno nije bilo premetačine.

Jeziv zločin otkriven je kada je, nakon alarmiranja komšinice Jelice, upravnik obio vrata njihovog stana i zatekao beživotna tela.

Istražuje se da li su žene poznavale osobu koja ih je ubila, s obzirom na to da ni ulazna vrata ni brava nisu oštećene. Takođe, stan je bio zaključan, pa se sumnja da je pobegao sa ključem.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

I u slučaju ubistva Ivane Krivokapić na Zvezari ubica je nakon zločina učinio isto stvar.

Podsetimo, Ivana Krivokapić ubijena je 23. decembra prošle godine u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari.

Njeno beživotno telo pronađeno je sutradan, kada su njena braća došla do njenog stana jer im se nije javljala. Ušli su na zajedničku terasu i kroz njen prozor ugledali je kako nepomično leži na krevetu, nakon čega su pozvali policiju. Ulazna vrata su bila zaključana, a nedostajali su Ivanini ključevi od zgrade i stana. I u ovom slučaju u stanu nije bilo premetačine.

Printscreen/Facebook
Jetmir G.

Ivana je zatečena sa otkopčanim pantalonama i podignutom bluzom, a na vratu je imala podlive i povrede od kojih su neke bile odbrambene.

Za njeno ubistvo osumnjičen je državljanin Crne Gore Jetmir G., za kojeg tužilaštvo navodi da je sa Ivanom bio u emotivnoj vezi, kao i da ju je ubio iz ljubomore. Ivanu je ubica davio i rukama joj pritiskao usta i nos dok nije izdahnula.

Za Jetmirom, za kog se sumnja da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije, izdata je poternica. On nije zatečen na adresi na kojoj je prijavlljen u Crnoj Gori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike