Jetmir pokušao da napravi sebi alibi? Otkriveno šta je radio nakon ubistva svoje devojke Ivane

19.01.2023

09:50

0

Autor: M. B.

Ivana Krivokapić ubijena je 23. decembra prošle godine

Jetmir pokušao da napravi sebi alibi? Otkriveno šta je radio nakon ubistva svoje devojke Ivane
Jetmir Gočaj - Copyright Printscreen/Facebook

Jetmir G., osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26) u stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine, navodno je pokušao da napravi sebi alibi tako što je nakon zločina pisao svojim poznanicima iz Beograda, pitajući ih da se vidi sa njima.

Jetmir je kod Ivane, s kojom je bio u emotivnoj vezi, bio od 11. decembra, odnosno gotovo dve nedelje.

Printscreen/Facebook
Jetmir se na društvenim mrežama opraštao od Ivane

Blic piše da se za sve to vreme nije nikome javljao, niti insistirao na viđanjima. A onda, 23. decembra krenuo je redom da piše ljudima sa kojima je svojevremeno planinario i kampovao na Prokletijima, a za koje zna da su iz Beograda.

- On je redom pisao svima, insistirao da se vidi sa njima taj dan. Svi su ga odbili uz obrazloženje da imaju obaveze. Takođe, kod nekih se raspitivao da li mogu "da mu završe marihuanu" - kaže izvor ovog portala.

Podsetimo, za državljaninom Crne Gore Jetmirom G. u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je ubio Ivanu.

Više javno tužilaštva u Beogradu tereti Jetmira da je Ivanu, s kojom je bio u emotivnoj vezi, ubio zbog ljubomore. 

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

Sumnja se da ju je ubio 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova. On je, tvrdi tužilaštvo, navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

- Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navodi tužilaštvo.

Ivanino telo pronašla su 24. decembra njena braća koja su došla na adresu na kojoj je živela, nakon što im se nije javljala nekoliko dana. Nakon što su je sa zajedničke terase, kroz prozor, videli kako nepomično leži na krevetu, pozvali su policiju koja je ušla u stan. 

Ivana je zatečena sa raskopčanim pantalonama i podignute bluze, a na vratu su bili vidljivi podlivi i druge povrede od kojih se za neke pretpostavlja da su odbrambene.

Jetmir je, da podsetimo, u danima nakon vesti da je Ivana pronađena mrtva, na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije i oproštajne poruke, a potom govorio i za medije.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike