Policija traga za starijim muškarcem zbog ubistva dve sestre: Ubica poznavao žrtve i bio s njima u kontaktu?

22.01.2023

12:14

0

Autor: J. J.

Ovaj muškarac je poznavao žrtve i navodno je bio u kontaktu sa njima

Policija traga za starijim muškarcem zbog ubistva dve sestre: Ubica poznavao žrtve i bio s njima u kontaktu?
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Dve sestre, Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) ubijene su, kako se sumnja, pre deset dana u stanu na Bežanijskoj kosi, a policija od juče kada su njihova tela pronađena, traga za starijim muškarcem koji bi u svojstvu građana trebalo da policiji odgovori na određena pitanja.

Ovaj muškarac je poznavao žrtve i navodno je bio u kontaktu sa njima.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

- Proveravaju se svi kontakti sestara, sa kim su se družile, da li su imale eventualno problem sa nekom osobom, da li bi neko profitirao od njihove smrti. Proverava se takođe da li su novac ili neke dragocenosti nestale iz stana - kaže izvor.

Podsetimo, sestre su pronađene juče mrtve u svom stanu na Bežanijskoj kosi. U prvi mah mislilo se da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali prema najnovijim saznanjima, sestre su mučki ubijene.

Jezivi detalji

Mediji pišu da su u stanu pronađeni tragovi krvi, a preko glave jedne od sestara je navodno nađen jastuk. Stan u kom su pronađena tela dve žene, nalazi se na četvrtom spratu.

Dve sestre zajedno su stanovale poslednjih pet godina.

Kako je novinarima izjavila njihova prva komšinica Jelica G., bila je jako bliska sa Jelisavetom. Sa Jelicom su razgovor, inače, obavili i policijski inspektori.

- Ne mogu mnogo da govorim, jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja, jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju - ispričala je Jelica novinarima.

Od policije je, kako kaže, čula da je prizor zatečen u stanu sestara bio jeziv. Jelica kaže i da je ona alarmirala komšije da se provali u stan i zove policija.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike