Sestre ipak mučki ubijene? Komšije videle mlađeg muškarca kako ulazi u stan!

21.01.2023

16:43

0

Prva komšinica od policije čula da sumnjaju da je reč o dvostrukom ubistvu

Sestre ipak mučki ubijene? Komšije videle mlađeg muškarca kako ulazi u stan!
Policijski uviđaj posle ubistva u stanu: Ilustracija - Copyright Pixabay Profimedia

Sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su danas mrtve u svom stanu na Bežanijskoj kosi. U prvi mah mislilo se da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali prema najnovijim saznanjima, sestre su mučki ubijene.

Dve sestre zajedno su stanovale poslednjih pet godina. Kako je novinarima izjavila njihova prva komšinica Jelica G., bila je jako bliska sa Jelisavetom. Sa Jelicom su razgovor, inače, obavili i policijski inspektori.

- Ne mogu mnogo da govorim, jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja, jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju - ispričala je Jelica novinarima.

Od policije je, kako kaže, čula da je prizor zatečen u stanu sestara bio jeziv. Jelica kaže i da je ona alarmirala komšije da se provali u stan i zove policija.

- Zvali smo policiju ali su oni rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Poslednji put sam videla Jelisavetu 7. januara kad mi je donela bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorile da su otputovale, a ja sam imala crnu slutnju - ispričala je Jelica i dodala da je od policije čula da sumnjaju u dvostruko ubistvo.

Profimedia
Uviđaj posle zločina u stanu: Ilustracija

Druga komšinica, koja je takođe dala iskaz policiji, rekla je da se Jelisaveta lečila od duševnih bolesti i da je bila depresivna.

- Pila je lekove. Nije imala kosu, nosila je periku nekad, nekad ne. Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac oko 30 godina, smeđe kose, ulazi u njen stan. Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam Jelisavetu da mu je otvorila vrata, bila je sređena, nosila je periku i pustila ga untra - kratko je rekla druga komšinica.

Jedan od stanara isprilčao je da nije znao da sestra živi sa Jelisavetom, a da joj je muž preminuo pre dve ili tri godine.

- Poznavao sam ovu sestru koja živi tu u stanu u zgradi. Poseldnji put sam je video u prolazu pre nekih 15-20 dana. Bila je super žena, odlična. - bio je kratak drugi komšija.

Zločin se, da podsetimo, dogodio u Ulici Marka Tola, a za sada još nije zvanično poznato kako su ubijene sestre i dali je zaista reč o dvostrukom ubistvu. Telo jedne od sestara pronađeno je sa jastukom preko glave, a u stanu su bili i tragovi krvi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike