Majka Ane Volš bila u Ministarstvu spoljnih poslova: Otkrivamo detalje razgovora

21.01.2023

11:54

0

Milanka je navela da očekuje da će dobiti neku zvaničnu informaciju o Ani

Majka Ane Volš bila u Ministarstvu spoljnih poslova: Otkrivamo detalje razgovora
Ana Volš sa majkom u Beogradu - Copyright Prinstcreen /Instagram/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš koja je nestala 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu, a za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Brajan, bila je danas u Ministarstvu spoljnih poslova na razgovoru povodom nestanka njene ćerke.

Milanka je za 24sedam navela da su je iz Ministarstva pozvali sinoć, a da je na razgovor otišla danas u 10 sati. 

Navela je da razgovarala sa veoma stručnim ljudima, koji su sarađivali, te da je razgovor dobro protekao.

- Stavili su na papir ono što bi želeli da potražuju od američkih vlasti i ja sam to potpisala - kaže Milanka za 24sedam i dodaje da sada očekuje da dobije zvanične informacije.

Navela je da vesti o slučaju njene ćerke "odavno ne čita", te da nije ispratila ročište svom zetu, Brajanu Volšu, koji je optužen za Anino ubistvo. Navodi da ne veruje da se to dogodilo.

- U mojoj glavi se ništa nije promenilo i nije mi još uvek došlo do mozga. Ja ne verujem u to, s obzirom da znam kako su funkcionisali - kaže Milanka.

Milanka kaže da nije u mogućnosti da otputuje u Ameriku zbog zdravlja i jezičke barijere, a da ne zna da li će njena druga ćerka koja živi u Kanadi otputovati.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš

Podsetimo, prepiska Ane Volš sa majkom od 25. i 26. decembra prošle godine objavljena je u medijima. Ana je tog dana pitala Milanku da li može da dođe sutradan za Vašington i ostane dva meseca, jer se Brajan i ona ne slažu oko dece, ali su na kraju to odložile za februar.

Milanka je za 24sedam ranije ispričala kako je u novogodišnjoj noći propustila poziv od ćerke jer je spavala, a da joj se ona od sutradan nije javljala.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

- Ona me je zvala u 00, pa u 1, ja se nisam javljala na pozive jer sam spavala, misleći sutra je 1. januar oni su kod kuće ne rade, čuću se sa njima, i sa starijom i mlađom ćerkom. Međutim, kada sam je sutradan pozvala niko se nije javio. Mislila sam da su negde izašli i da ne čuju telefon. Zvala sam i slala poruke, od tada ni glasa ni traga - ispričala je Milanka u ispovesti za 24sedam.

Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu, nakon što je proslavila doček Nove godine sa suprugom Brajanom i prijateljem. Njen nestanak prve su prijavile njene kolege iz Vašingotna 4. januara jer se nije pojavila na poslu, a potom je to učinio i njen suprug Brajan.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš

On je uhapšen 8. januara jer je izostavio da kaže policiji gde se sve kretao u danima Aninog navodnog nestanka, a potom je tužilaštvo 17. istog meseca saopštilo da ga tereti za njeno ubistvo.

Na ročištu koje je održano pre nekoliko dana otkriveno je da je Brajan između 1. i 3. januara na internetu pretraživao 20 jezivih pitanja, koja se tiču rešavanja tela. Takođe, tužioci su tada naveli  da je pronađeno deset torbi sa stvarima na kojima su pronađeni DNK i tkivo Ane Volš, a da su njene stvari pronađene u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike