Poslednje poruke Ane Volš majci: "Brajan i ja se ne slažemo", u javnost isplivala čitava prepiska!

20.01.2023

20:44

0

Autor: Mi. S.

Milanka Ljubičić upitala ćerku oko čega se ne slaže sa mužem, a ona joj odgovorila: "Dece."

Poslednje poruke Ane Volš majci: "Brajan i ja se ne slažemo", u javnost isplivala čitava prepiska!
Milanka Ljubičić sa ćerkom Anom Volš - Copyright Prinstcreen /Facebook/anawalshe

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), rođene Beograđanke koja je nestala u prvim satima 1. januara iz kuće u kojoj je živela sa suprugom Brajanom (47) i trojicom njihovih sinova u Kohasetu kod Bostona poverila se medijima da se njena ćerka neposredno pre nestanka žalila da ima problema sa mužem i to zbog dece. Čitava njena prepiska sa ćerkom osvanula je u medijima.

Anina majka, da podsetimo, prepričala je za američke medije sve poruke koje je razmenjivala sa ćerkom uoči katoličkog Božića i u kojima je zamolila da hitno, već sutradan, dođe u Vašington.

"Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?", glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

"Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći", odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: "Brajan i ja se ne slažemo."

Milanka je upitala ćerku oko čega, na šta joj je ona odgovorila: "Dece."

"Sutra. Pliz. Na dva meseca", napisala je Ana majci. Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: "Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove verovatno za februar."

 

 

O kavim planovima je reč Ana, međutim, nije precizirala.

Naredni put Ana je kontaktirala majku u novogodišnjoj noći u 23.59 sati, ali i posle ponoći, tačnije u 00.47, ali se Milanka nije javila, jer je, kako je rekla za medije, spavala. Sutradan je pokušala da kontaktira ćerku, ali nije bilo odgovora.

"Ana, gde si sine? Nije mi dobro, što mi se ne javiš na poruku?", neke su od poruka, koje je Milanka slala Ani, koju je od milošte zvala Anči.

Majka Ane Volš, kako je izjavila za američke medije, i dalje ne može da poveruje u to da je Brajan ubio njenu ćerku. Ona je dodala i da ne veruje u informacije o pretragama njenog zeta na internetu od 1. do 3. januara. Sve to je, kako je rekla, veoma uznemirilo, ali i dalje ne može da poveruje da je istina.

- Jednostavno ne verujem u to, jer Brajan nikada nije bio agresivan, nikada nije bio ljut ili besan. Jednostavno ne mogu da verujem u to - kazala je majka Ane Volš.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike