Ovo je analiza horoskopa ubijene Ane Volš: Prevarant Neptun je odveo u smrt! Položaj zvezda najavio dramu

18.01.2023

19:45

1

Astrolog Kristina Ašković analizirala je natalnu kartu Ane Volš

Ovo je analiza horoskopa ubijene Ane Volš: Prevarant Neptun je odveo u smrt! Položaj zvezda najavio dramu
Sudbina Ane Volš zapisana u zvezdama - Copyright Profimedia

Posle dve nedelje neizvesnosti, na žalost, optužnicom tužioca u Bostonu, ostvarile su se najcrnje slutnje, Boegrađanka Ana Volš (39), majka tri dečaka i uspešna poslovna žena u Americi, je ubijena. Usmrtio ju je u novogodišnjoj noći, u njihovom domu u gradiću Kohaset, suprug Brajan Volš, a potom njeno telo raskomadao, spakovao u 10 torbi i bacio.  Anin navodni nestanak prijavio je 4. januara, pokušavajući da obmane policiju i javnost, uveren da je uspešno uklonio tragove zločina.

Da li je Anina zla sudbina zapisana u zvezdama, pokušala je da odgovori astrolog Kristina Ašković, analizirajući njen horoskop.

- Nažalost, nemamo tačan čas rođenja Ane Volš, međutim, bilo kada da je rođena tog fatalnog 13. aprila, mesec joj ostaje u znaku Device, što svakako olakšava određenu astroprognostiku i astro profil ove izuetno lepe i atraktivne žen,e čiji je nestanak uzburkao svetsku javnost. Po oskudnim biografskim podacima koji kruže portalima, moja spekulacija je da je ona verovatno u podznaku Ovan, eventualno Strelac, a Strelčevi su skloni odlasku u inostranstvo preko okeana i predodređeni su za velike karijere, putovanja, uspeh daleko od mesta rođenja, kaže na početku analize Anine natalne karte.

Kada je, navodi, malo istražila Anin profil, shvatila je da je to izuzetno lepa, uspešna žena, sa troje male dece - svi sinovi, te da i pored tri separacione trudnoće ona izgleda fit, niže uspehe na poslu, finansije joj napreduju i posvećena je majka i supruga. Međutim,  savršenost je uvek fasada, ili barem kratko traje, mnogo kraće nego što se idealna slika braka, porodice, života prezentuje medijima.

- Svakako je ovih par godina odnos i veza i porodičan život bio med i mleko ovog fatalnog para,međutim tu je prste umešao i stari lisac i prevarant Neptun, mađioničar prevare, te sve što je u startu obećavalo da će se kroz vreme, skladnu vezu a kasnije i brak pozlatiti, pretvara se rđu. Problem je što nosilac loših aspekata u natalu kada je u pitanju planeta Neptun -bog hipnos-bog hipnoze, sna ,iluzija, mora, zavisničkih odnosa, prevara i obmana kasno progleda i pogleda istini u oči, otkriva astrološkinja.

Po njenoj, kako kaže, skormnoj proceni, zapravo spekulaciji, Ana je u podznaku Ovan i dobar deo prve kuće joj zahvata i kuću Bika.

Buran i nestabilan emotivni život

Venera u Ovnu na samom ascedentu govori o njenoj lepoti, harizmi, određenim protekcijama u životu, pored sportskog izgleda, moguće je da se bavila i sportom, svakako je ovo bila žena i od reči i od akcije, međutim sama Venera u Ovnu nema pozitivno dostojanstvo, te ovo donosi problematiku u ljubavnom životu, buran i nestabilan emotivni život, kao i prolazne afere. Sunce u Ovnu u prvoj kući takođe opisuje velike poslovne uspehe, veliku ličnu i poslovnu energiju, kao i da kada se nečemu posvetimo, to radimo do kraja.

- Anu možemo opisati kao osobu vatrenog, koleričnog temperamenta kojoj optimizam, snaga i energičnost nisu manjkali u životu. Visoka radna etika, uspeh u poslu i radu, pogotovo u administraciji, te svim poslovima vezano za usluge, nekretnine, hotelijerski turizam, ukazuje nam na jedan lep zemljani trigon - Merkur u Biku, Jupiter u Jarcu koji je verovatno na vrhu zenita horoskopa i Mesec u Devici. Onog trenutka kada se Ani poslovni i finansijski život promenio iz korena verovatno su počeli porodični i emotivni problem, kaže Kristina.

Prema njenoj analizi, Sunce u Ovnu ukazuje na slavne pretke, a dispozitor tog Sunca je Saturn u Škorpionu, vrlo blizu Marsa u istom znaku, koji govori o nekom dedi, pradedi koji je mogao biti odlikovani vojskovođa, mogao je stradati u ratu, ukazuje na muškarce koji mogu biti povezani sa vojskom i policijom, ali mogu i biti u nekom momentu sa druge strane zakona.

- Po mojoj proceni kriza u braku Ane Volš i turbulencije, izazovi, svađe, problemi, traju sigurno već od juna 2019, dok zadnje dve i po godine zaista ukazuju na ozbiljno udaljavanje supružnika, separaciju, život ispod dva krova, i slično. Pretpostavljam da treća trudnoća nije bila planirana, ili je bio potez spasavanja braka, odnosno broda koji tone, protumačila je Aškovićeva, koja je primetila najdramatičniji aspect u Aninom horoskopu:

Zabranjene veze i ljubavne afere

"Ana ima jedan vrlo nesrećan aspekt - Venera kvadrat Neptun - što može da ukaže na to da često ljude gleda kroz ružičaste naočare, da u nedogled daje šansu ljudima koji je lažu, obmanjuju ili varaju. Meni ovo potvrđuje spekulaciju da je Ana pre Brajana bila u ozbiljnoj vezi ili braku, i da su oni imali tajnu, odnosno diskretnu vezu tokom njenog prvog braka, jer aspekt svakako ukazuje na pomalo haotičan, komplikovan ljubavni život koji donosi afere, zabranjene veze, trouglove, njoj ili njenim partnerima. Problem je što na duge staze taj aspekt tako radi da zaista možete pokloniti potpuno poverenje, pa i svoj život potpuno pogrešnoj osobi".

U poslu je, kaže, Ana bila potpuno druga osoba, pedantana, organizovana, vredna verovatno je mogla da radi satima i da lako materijalizuje započete poslove.

Tri teške planete

Sa druge strane, Ana u znaku Škorpiona ima tri vrlo teške planete, Plutona na samom početku Škorpije, Saturna i retrogradnog Marsa na osetljivom stepenu, pred sam kraj znaka Škorpije. Ova planetarna konstalacija je bila izazvana teškm trenutnim aspektima na nebu i donela je Ani mnogobrojne probleme, verovatno i težak treći porođaj kao i razdvojenost od muža, ili štetu koja se svaljuje na njegova pleća, a u tom periodu je Brajan bio u kućnom pritvoru i lišen je nasledstva po očevoj strani jer mu je nekom prilikom proneverio finansije.

- Dakle sve ovo traje uveliko od druge polovine 2018. godine, situacija se zaoštrava od juna i jeseni, te decembra 2019. i od marta 2020. bukvalno postoje problemi i izazovi na svaka tri četiri meseca. Takođe, muške planete u natalu kod Ane – Sunce, Mars, Saturn imaju vrlo izazovne natalne pozicije, ukazuju na militantne, ljubomorne, posesivne muškarce, međutim, biće da je i u istoriji Anine porodice bilo žena koje su stradale i izvukle deblji kraj od strane muškaraca, ili od uniformisanih lica, posebno u ratu, otkriva Kristina Ašković.

Šta bi se desilo da ju je Ana, kojim slučajem nazvala i zatražila astrološku konsultaciju, naša sagovornikca kaže da bi joj svakako savetovala razvod u ovom periodu, upozorila na probleme i izazove tokom celog decembra i januara meseca 2022. i 2023., jer se ovi planetarni aspekti odnose na potpuni tvist sudbine, emotivne svađe, trzavice, povećanu agresiju među partnerima, ali i novu ljubav koja se pomalja u životu Ane Volš.

- Moje mišljenje je da je Ana stradala od muške ruke, nekoga ko je sigurno zadnjih godinu dana planirao i razmišljao u ovom smeru, svakako je ona završila jednu osmogodišnju životnu fazu i bila je spremna da krene dalje. Jednostavno, nadolazio je kraj jednom ljubavnom odnosu koji je intenzivno, uz sve uspone i padove, mogao trajati dobrih 12 ili 13 godina, i to je to. Trenutni izuzetno teški i malerični aspekti su je odveli u smrt. Taj slučaj prvo je prijavljen kao nestanak, ali tu zvrčku je napravio jak, a loše položen Neptun u Aninoj natalnoj karti - obmana, prevara, lažne vesti, objasnila je Anin položaj zvezda, objašnajva Kristina.

Fatalni ishod se mogao izbeći

Zatim je navela i da su tranzitni aspekti napali natalne malefične planete u Škorpionu, kao i sam ascedent - podznak i sunce u Ovnu - pritisnuto od plutona u Jarcu, koji je već počeo da pravi i jako loš aspekt sa njenim natalnim plutonom na prvom stepenu Škorpona. Fatalni ishod - da li se mogao izbeći - mogao je, da je Ana imala bolje postavljenog Neptuna. U ovom slučaju vid i um su joj bili zamagljeni, nije videla niti procenila dobro čoveka sa kojim je delila postelju, kao ni ozbiljnost situacije.

Ono što bi sigurno sledovalo jeste Anin odlazak i preseljenje u Vašington, a u naredne 3 godine bi svoj život usmerila ka poslu, karijeri, spajanju sa decom, i zvaničnom razvodu.

Instagram_anawalshe
 

- Ona je verovatno o tome razmišljala već od lunarne, te i solarne eklipse, koja se desila maja 2022. i oktobra 2022. - takođe putovanja, promene mesta boravka, kao i svađe, stres, nervoza bili su stalno prisutni od 20. avgusta 2022. u Aninom domu. Ovo je klasičan primer da uprkos tome što znamo i osećamo da stvari opasno kreću na dole, u ambis, mi nismo u stanju da donesemo pravovremenu odluku i sasečemo sve loše odnose na vreme, dok ne bude prekasno ili fatalno u bilo kom smislu po naš život.

Ovo je, dodaje za kraj, samo deo priče, za drugu polovinu potrebni su tačni podaci Brajana Volša, jer često su nam partneri poput ogledala, problem nastane kada ne vidimo dobro ili besomučno tražimo dobro u konstantno lošoj priči, odnosno čoveku.

- Čuvajte se iluzija i pazite kome poklanjate srce na dlanu, ne treba sve po svaku cenu, ništa u životu nije besplatno ali neki ljudi, situacije i događaji nas na koncu preskupo koštaju. Uvek posebnu pažnju u natalu posvetite planeti Neptun, pogotovo ako imate jaku osmu kuću ili Škorpionsko polje Zodijaka, rekla je astrološkinja Kristina Ašković.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike