"Brajan je sebe smatrao gubitnikom, bio je ljubomoran i ljut": Psihoterapeutkinja o slučaju Ane Volš i njenom braku

17.01.2023

20:35

0

Autor: M.M.

Ona je rekla i da je Brajan Volš možda bio "ljubomoran" i zaplašen uspešnom karijerom svoje žene, dok je sedeo kod kuće u kućnom pritvoru"

"Brajan je sebe smatrao gubitnikom, bio je ljubomoran i ljut": Psihoterapeutkinja o slučaju Ane Volš i njenom braku
Brajan Volš - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Psihoterapeutkinja specijalizovana za nasilje u porodici rekla je da sumnja da je nestala supruga Ana Volš "bila u nasilnoj vezi u kojoj je bila ugrožena".

Ova 39-godišnjakinja je nestala od Nove godine, dok je njen suprug, osuđeni prevarant Brajan Volš, optužen za obmanu istražitelja nakon što je 2. januara navodno lagao o tome gde se nalazi.

Ispostavilo se da je Ana Volš jednom pozvala policiju u strahu da će je Brajan Volš ubiti nakon što je navodno pretio njoj i prijatelju. Pojavile su se i fotografije na kojima se vidi majka troje dece sa povredama lica, iako nema dokaza da je njen muž odgovoran za to.

Foto: Fejsbuk
 

U sudskom finansijskom sporu 2019. godine, porodični prijatelj je Brajana Volša opisao kao „sociopatu, ali i veoma ljutu i ​​fizički nasilnu osobu“. Najnovija dešavanja navela su psihoterapeutkinju dr Robi Ludvig da dovede u pitanje bezbednost Ane Volš u domu koji je delila sa svojim mužem i trojicom malih sinova u Kohasetu u Masačusetsu.

Brajan Volš optužen za ubistvo Ane Volš!

Ona je takođe spekulisala da je Brajan Volš možda bio "ljubomoran" i zaplašen uspešnom karijerom svoje žene, dok je sedeo kod kuće u kućnom pritvoru zbog svoje uloge u umetničkoj prevari.

Ludvigova, koja nije upoznala par i nema nikakve veze sa trenutnom istragom i potragom za Anom Volš, izjavila je to tokom pojavljivanja na Njuz Nejšnu u ponedeljak uveče. Dok se život Brajana Volša raspadao, Ana je radila za vrhunsku kompaniju za nekretnine sa sedištem u Vašingtonu, putujući na posao tokom nedelje.

PrintScreen /Facebook/anawalshe
 

Nestanak su prijavile zabrinute kolege 4. januara. Advokati Brajana Volša tvrde su da su pozvali policiju tek nakon što je njihov klijent prvi podigao uzbunu. Ludvigova je upitana o očiglednoj neravnoteži moći između para u pogledu njihovih karijera i finansija.

- Ako se Brajan osećao loše, jer finansijski nije bio dobar, verovatno je sebe smatrao gubitnikom -  rekla je ona.

- Bio je pod velikim finansijskim pritiskom, što zaista povećava probleme sa mentalnim zdravljem. Dakle, povećava depresiju, anksioznost, nivo besa, a u nekim slučajevima želju za samoubistvom. I pretpostavljam da je Brajan bio veoma ljubomoran i ljut na svoju ženu.

- Evo nekoga za koga je možda želeo da bude savršena žena i on se predstavio kao  izuzetno uspešan biznismen, a sada je u kućnom pritvoru i ima lepu ženu koja je veoma uspešna. 

Njuz Nejšn je prikazao i objavu Ane Volš na društvenim mrežama, sa selfijem zamišljenog izgleda koji je prikazuje sa ranom iznad oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Ludvigova je rekla voditeljki Ešli Banfild:

- Činjenica da je Ana (navodno) bila u opasnosti pre nego što su se venčali i mislila da je u opasnosti da bude ubijena… zvuči kao da je bila u nasilnoj vezi u kojoj je bila ugrožena. Bila je udata za kriminalca i to je bilo očigledno. A jedno od obeležja nekoga ko je kriminalac od karijere je da njihova porodica ne želi ništa sa njima i da nemaju prijatelje. Zašto? Zato što spalili su sve svoje mostove... Finansijski zločini nisu jednaki ubistvu. Ali u nekim slučajevima, kada je osoba očajna, to svakako može da se desi.

Na pitanje o tvrdnji Brajana Volša da nije zabrinut što se nije čuo sa svojom ženom nekoliko dana jer nije uvek zvala ako je bila zauzeta na poslu, Banfildova je rekla da je teško poverovati da majka neće pozvati da proveri šta rade njeni sinovi koji imaju samo dve, četiri i šest godina. Ludvigova se složila.

PrintScreen /Instagram/anawalshe
 

- Pa, samo zvuči kao da se opravdava - rekla je. Tvrdnje dolaze samo dan nakon što je bivši agent FBI rekao da su "nasilne tendencije" Brajana Volša navele istražitelje da se zapitaju.

Volš se trenutno nalazi u pritvoru umesto kaucije od 500.000 dolara, a njegov sledeći sudski datum zakazan je za 9. februar nakon što je optužen da je obmanuo policajce koji su tražili njegovu ženu. Tvrdio je da je 2. januara izveo sina na sladoled, ali policija navodi da je uhvaćen na snimcima nadzora kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 400 dolara.

Oni su takođe naveli da su u podrumu porodične kuće pronađeni oštećeni nož i tragovi krvi.

Istraga se nastavlja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike