Brajan provalio u vilu mrtvog oca, ukrao pare i Salvadora Dalija: Od ukradenih dolara nestaloj Ani Volš kupio "maserati"!

11.01.2023

12:17

0

Autor: 24sedam

Otac je Brajana pre smrti izbacio iz testamenta i sve ostavio rođaku

Brajan provalio u vilu mrtvog oca, ukrao pare i Salvadora Dalija: Od ukradenih dolara nestaloj Ani Volš kupio "maserati"!
Brajan Volš - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajan Volš (46), suprug Beograđanke Ane Volš (39), koja je nestala 1. januara, rođenom ocu je ukrao blizu milion dolara, antikvitete, kao i skupocene slike Salvadora Dalija. Od ukradenog novca kupio je automobil "maserati" za 120.000 dolara i poklonio ga svojoj ženi za Dan zaljubljenih.

Nakon Aninog nestanka, suprug Brajan je uhapšen zbog ometanja istrage i trenutno je najsumnjiviji jer je u podrumu njihove kuće pronađen krvav nož, a na deponiji su istražitelji našlii testeru, sekiru, krvave kese, kao i ostatke ljudskog tkiva u tepihu.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš delovali su kao skladan bračni par

Prema navodima američkih medija, koji se pozvivaju na sudske spise, Brajan Volš bio je u potpuno poremećenim odnosima sa svojim ocem, uglednim neurohirurgom Tomasom Volšom, koji je preminuo 2018. godine. Otac je Brajana pre smrti izbacio iz testamenta i sve ostavio rođaku. Nakon što je pokraden, doktor Tomas Volš morao je da nasatvi da radi, umesto da uživa u penziji, a preminuo je u Indiji 2017. godine.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš nestala je 1. januara

Očevu smrt Brajan Volš je iskoristio tako što je provalio u njegovu vilu i odneo stvari u vrednosti oko 710.000 dolara. Sve stvari koje je opljačkao, prodao je, što je zabeleženo i u sudskim dokumentima. Među stvarima koje opljačkao od pokojnog Tomasa, bila su i umetnička dela poznatog slikara Salvadora Dalija, kao i slike Huana Miroa, a odvezao je i automobil. 

Podsetimo, Ana Volš, rođena Beograđanka, posle studija se odselila za SAD, gde je upoznala Brajana Volša. Počeli su da se zabavljaju, a potom su dve godine bili razdvojeni, da bi opet  počeli da se zabavljaju, nakon čega usledilo i venčanje.

Zato što je prodao faslifikovane slike Endija Vorhola, Brajan Volš je osuđen na kaznu kućnog zatvora, zbog čega je porodica bila razdvojena, jer je Ana radila u Vašingtonu kao izvrši direktor firme za nekretnine, a on je sa trojicom malih sinova ostao u Bostonu. On je čuvao decu, dok je Ana zarađivala i vikende provodila u Bostonu. Brajanu je bilo zabranjeno da bilo šta poseduje na svoje ime, pa je kuću u kojoj su živeli iznajmila njegova majka.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike