"Sklon je laganju i skrivanju": Nestala Ana Volš otkrila sudu profil ličnosti svoga muža! Ocu ukrao pare, izbačen iz testamenta

10.01.2023

10:56

0

Autor: 24sedam

Nestala Beograđanka u pismu američkom saveznom sudu opisala psihološki profil svog muža Brajana

"Sklon je laganju i skrivanju": Nestala Ana Volš otkrila sudu profil ličnosti svoga muža! Ocu ukrao pare, izbačen iz testamenta
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajan Volš, muž nestale Beograđanke Ane Volš, koji je juče uhapšen u Masačusecu zbog ometanja istrage, sklon je laganju i skrivanju! On je svom ocu ukrao veliki novac i zbog toga je izbačen iz porodičnog testamenta.

Ovo je o Brajanu napisala njegova supruga Ana Volš, kada je poslala pismo saveznom sudu koji mu je prošle godine odredio kućni pritvor zbog prodaje dve falsifikovane slike Endija Vorhola.

U pismima sudiji u postupku zbog prodaje lažne slike, njegova supruga Ana Volš rekla je da je upoznala Brajana 2008. godine i da je to bila "ljubav na prvi pogled". Venčali su se 2015. godine i dobili troje dece.

Printscreen/YouTube/CBS Boston
Brajan Volš se smeje dok ga policija sa lisicma na rukama izvodi iz kuće

Ona ga u pismima opisuje ga kao oca koji neguje i voli svoju decu, ali takođe kaže da je bio duboko pogođen detinjstvom koje je ostavilo trag na njemu i navodi da je "naučen da laže i da se krije". Napisala je da se kaje zbog svojih postupaka u prošlosti i da se fokusirao na dobrotvorni rad i transformaciju svog života - prenose američki mediji.

Osim toga, prošlog leta kada je navodno pismo i stiglo u sud, Brajan Volš je na saslušanju rekao da je Ana radila u Vašingtonu, da se praktično iselila iz njihove kuće i da ga je "ostavila da brine o njihovo troje dece".

Međutim, policijskom istragom je utvrđeno da je Ana dolazila u porodični dom u kom je poslednji put bila za Novu godinu.

Iz sudskih spisa otkriveno je da je Brajan Volš bio u svađi sa pokojnim ocem, koji ga je sključio iz testamenta jer mu je ukrao veliku količinu novca. Međutim, očev testament, po kom je sve ostavljeno Volšovom rođaku, prema sudskim zapisnicima, nestao je - otkrivaju američki mediji.

Instagram_Drew Karedes @DrewKaredes
Ana Volš bila svesna kakav je psihološki profil njenog muža

Ana Volš, izvrši direktor u kompaniji za nekretnine, nestala je u zoru prvog januara, kada je imala naručenu vožnju za aerodrom, odakle je trebalo da odleti za Vašington gde je radila.

Suprug Brajan Volš njen nestanak je prijavio 4. decembra, a juče je uhapšen zbog ometanja istrage. Tokom pretresa kuće, u podrumu je pronađen krvav nož. On je istražiteljima rekao da je 2. januara išao u grad sa sinom da mu kupi sladoled, a ustanovljeno je da je za 450 dolara u kešu kupio sredstva za čišćenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike