Svekar nestale Ane Volš izbacio sina jedinca iz nasledstva: Brajan ga je pokrao i nestao iz njegovog života!

11.01.2023

07:00

0

Autor: 24sedam

Očev testament, po kom je sve ostavljeno Volšovom rođaku, prema sudskim zapisnicima, je nestao

Svekar nestale Ane Volš izbacio sina jedinca iz nasledstva: Brajan ga je pokrao i nestao iz njegovog života!
Brajan Volš uhapšen zbog ometanja istrage - Copyright PrinstcreenTwitter_Mari Salazar

Na Dan zaljubljenih 14. febrara 2019. godine, nestala Ana Volš objavila je fotografiju iz automobila marke "maserati", sa ljubavnim porukama svom suprugu Brajanu, a zanimljivo je da je godinu dana pre toga preminuo njegov otac kome je, navodno, ukrao velike pare.

Ugledni neurolog doktor Tomas Volš je svog jedinog sina potpuno isključio iz nasledstva i sve je ostavio nećaku. Međutim, očev testament, po kom je sve ostavljeno Volšovom rođaku, prema sudskim zapisnicima, je nestao.

U dodatnom memorandumu o presudi nalaze se izjave Džefrija Ornštajna, jedan od Tomasovih najbližih prijatelja, koji je na sudu naveo da je poznavao Tomasovog jedinog sina Brajana Volša. On se tada osvrnuo i na trenutak kada je saznao za smrt svog prijatelja Tomasa i istakao da je imao ključeve Tomasove kuće.

- Na moje veliko iznenađenje, Tom je iznenada preminuo 21. septembra 2018. godine tokom posete Indiji. Kada je on preminuo, Brajan mi je pisao i pitao me imam li ključeve Tomasove kuće jer su mu bili potrebni neki papiri koje je, kako je rekao, zahtevala ambasada i koji su bili neophodni za transportovanje Tomovog tela iz Indije. U tom trenutku nisam imao ključeve kod sebe. Brajan je to zahtevao zajedno sa dodatnim kompletom ključeva za njega. Dok je bio u Tomovoj kancelariji, moj ugovarač je primetio neke papire kako stoje na vidnom mestu na vrhu ormarića pored Tomovog stola, sa oznakom testament koji datira od 1. maja 2016. godine, navodi prijatelj Brajanovog oca i dodaje:

- Pregledao sam testament i ostavio ga gde smo ga našli, međutim, napravio sam nekoliko fotografija testamenta sa mojim mobilnim telefonom, koji su označeni vremenom i datumom preko kamere mobilnog telefona. Pregledajući testament, primetio sam listu korisnika, ali kao što mi je Tom rekao mnogo puta tokom godina, izričito je razbaštinio Brajana, svoje jedino dete. Iako je testament odražavao Tomove želje, koje su bile poznate ne samo meni, već mnogim Tomovim prijateljima, i dalje sam se osećao loše, pa kada sam kasnije tog dana poslao poruku Brajanu, da mu kažem da sam mu ostavio komplet ključeva ispod prostirke, nisam mu rekao da je razbaštinjen.

Ugledni lekar morao da radi i u penziji

Pred sudom je govorio i Endrju Volš, Tomasov nećak i naslednik imenovan u testamentu. On je istakao da se porodica Volš razočarala u Brajana kada je, kako je naveo, ukrao veliku sumu novca.

 

 

- Opšte je poznato među prijateljima i članovima porodice doktora Tomasa Volša da je njegov sin, Brajan R. Volš pobegao sa skoro milion dolara od svog oca. Krađa njegovog jedinog sina bila je tragična, ne samo zato što se to dogodilo, već i što je Brajan Volš namerno nestao iz života svog oca. Doktor Tomas nije bio u mogućnosti da kontaktira svog sina koji gs je pokrao i okrenuo mu leđa, iako mu je otac obezbedio ugodan život. Krađa je izazvala nepopravljiv raskol u njihovom odnosu i izazvala ne samo mentalne teškoće doktoru Tomasu, nego je takođe morao da nastavi da radi posle doba u kojem je želeo da ode u penziju, jer je značajna količina njegove ušteđevine ukradena i nikada nije vraćena. Tomas Volš je bio velikodušan prema prijateljima i porodici i mojoj ženi i meni tokom svog života, rekao je tada Endrju.

Naučen da laže i da se krije

 Brajan Volš uhapšen je pre dva dana u Masačusecu zbog ometanja istrage.

U pismima sudiji u postupku zbog prodaje lažne slike, njegova supruga Ana Volš rekla je da je upoznala Brajana 2008. godine i da je to bila "ljubav na prvi pogled". Venčali su se 2015. godine i dobili troje dece. Ona ga u pismima opisuje ga kao oca koji neguje i voli svoju decu, ali takođe kaže da je bio duboko pogođen detinjstvom koje je ostavilo trag na njemu i navodi da je "naučen da laže i da se krije". Napisala je da se kaje zbog svojih postupaka u prošlosti i da se fokusirao na dobrotvorni rad i transformaciju svog života.

Osim toga, prošlog leta kada je navodno pismo i stiglo u sud, Brajan Volš je na saslušanju rekao da je Ana radila u Vašingtonu, da se praktično iselila iz njihove kuće i da ga je "ostavila da brine o njihovo troje dece".

Međutim, policijskom istragom je utvrđeno da je Ana dolazila u porodični dom u kom je poslednji put bila za Novu godinu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike