Lisice na rukama, snuždeno lice dok mu odvoze automobil: Ovako je policija uhapsila supruga nestale Beograđanke Ane Volš (VIDEO)

08.01.2023

23:17

0

Autor: 24sedam

Policija je danas po drugi put pretresla porodičnu kuću gde je Brajan živeo sa Anom i njihovim sinovima

Lisice na rukama, snuždeno lice dok mu odvoze automobil: Ovako je policija uhapsila supruga nestale Beograđanke Ane Volš (VIDEO)
Ana Volš - Copyright Instagram_Mari Salazar @MariSalazarTV

Namršten i sa lisicama na rukama izlazi iz automobila - ovo je prizor koje su policijske kamere zabeležile danas prilikom hapšenja Brajana Volša (49), supruga nestale Beograđanke Ane Volš (39).

Loš dan za Brajana Volša. Policija je danas po drugi put pretresla porodičnu kuću gde je živeo sa Anom. Dok je policija sprovodila istragu, istražitelji su posmunjali da je Brajan Volš obmanuo detektive i zbog toga je priveden.

 

 

- Policija je u nedelju opet izvršila pretres kuće. Deca para su u državnoj ustanovi - dodali su izvori.

Istražitelji su odvezli automobil koji je pripadao Brajanu.

Ana Volš poreklom iz Beograda nestala je 1. januara.

Potraga za nestalom Anom Volš obustavljena je posle dva dana, ali je istraga o njenom nestanku nastavljena u nedelju pošto se policija vratila u njenu kuću.

Nakon drugog dana uzastopne pretrage područja bez rezultata, policija je u subotu saopštila da je potraga završena i da nema planova da se nastavi u nedelju.

Iako nije bio sastavljen tim za pretragu, policija Kohaseta je potvrdila da su u nedelju ponovo došli u kuću Volšovih i da istražuju.

Kako je dron snimio, policija je isušila i prečešljala bazen u dvorištu porodične kuće Volšovih.

 

Ana Volš je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu malo posle ponoći 1. januara. Ona je trebalo da uhvati let za Vašington na aerodromu Logan, naručila je zajedničku vožnju oko 4 sata ujutru od kuće do aerodroma, ali se navodno nikada nije ukrcala na let. Ana je imala avionsku kartu rezervisanu 3. januara, a ne 1. januara, ali se pretpostavlja da je pokušavala da dobije raniji let zbog hitne situacije na poslu.

Prema nekim informacijama, u decembru je bila u poseti porodici u Beogradu.

Jedan policijski zvaničnik uključen u potragu izneo je sumnju da se Ana, pritisnuta porodičnim i poslovnim obavezama, možda samo na kratko negde osamila i sklonila. 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike