Dve stvari na mužu nestale Ane Volš dok ga privodi policija šokirale sve: Na licu osmeh, a evo šta je na nogama! (FOTO/VIDEO)

09.01.2023

22:30

0

Autor: 24sedam

Brajan Volš izjasnio se da nije kriv i da nije ometao istragu, a sud mu odredio kauciju od 500.000 dolara

Dve stvari na mužu nestale Ane Volš dok ga privodi policija šokirale sve: Na licu osmeh, a evo šta je na nogama! (FOTO/VIDEO)
Brajan Volš u specijalnoj obući - Copyright PrinstcreenTwitter_Mari Salazar

Suprug Beograđanke Ane Volš (39), koja je misteriozno nestala 1. januara, Brajan Volš danas se pojavio pred sudom, kako bi se izjasnio o optužbama da je ometao istragu, odnosno dovodio policiju u zabludu tokom istrage o nestanku supruge.

On se izjasnio da nije kriv i da nije ometao istragu, a sud mu je odredio kauciju od 500.000 dolara.

Američki mediji objavili su snimak privođenja Brajana Volša iz policije u sudnicu. Fotografije i snimci nakon izvođenja iz policijske stanice su sve šokirali, jer dok se 10 dana traga za njegovom suprugom,

Brajan je izašao iz stanice bezbrižan i nasmejan, a još jedan detalj je privukao pažnju.

Pored osmeha, on je bio u čudnim belim čizmama, koje su ličile na one za sneg, ali je na nogama zapravo imao specijalnu obuću, koju su mu obuli posle oduzimanja njegovih cipela koje su date forenzičarima na veštačenje.

Brajan, koji sa Anom ima tri mala sina, da podsetimo, uhapšen je kasno u nedelju zbog ometanja istrage.

- Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja - rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

 

 

Nestanak supruge on je prijavio tek tri dana nakon što je, navodno, poslednji put viđena.

To, međutim, nije prvi put da Brajan Volš dolazi u sukob sa zakonom. On je osuđen i za falsifikovanje potvrdnih dokumenata i prodaju lažnih slika Endija Vorhola na internetu, piše mreže En-Bi-Si Boston.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike