Policija na tragu ubici koji je jastukom ugušio Ivanu na Zvezdari: Bazne stanice telefona otkrivaju ko je bio pored nje u trenutku smrti

07.01.2023

08:46

1

Autor: 24sedam

Ivana K. rodom iz Lovćenca nađena je mrtva u zaključanom stanu na Zvezdari pre dve nedelje

Policija na tragu ubici koji je jastukom ugušio Ivanu na Zvezdari: Bazne stanice telefona otkrivaju ko je bio pored nje u trenutku smrti
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Beogradska policija na tragu je da reši misteriju i uhapsi osobu koja je pre dve nedelje na Zvezdari ugušila jastukom Ivanu K. rodom iz Lovćenca.

U sklopu istrage veštače se bazne stanice mobilnih telefona koje će otkriti ko je bio pored devojke u trenutku smrti, a upoređuju se DNK tragovi nađeni na mestu zločina.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon obduckije pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, lišena života  života tako što je ugušena jastukom.

Njeno beživotno telo pornađeno je nakon dva dana na krevetu, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama.  Pantalone su joj bile otkopčane, a majica zadignuta. Vrata stana u kome je živela i u kome je ubijena bila su zaključana.

Skinuti su snimci sa svih nadzornih kamera koji istrazi olkašavaju da odgonentu ko ju je posećivao..

Policiju su alarmirala njena braća, jer im se nije javlajla na telefon.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike